3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice rozhodly v první půli


Branky


0

Stěbořice začínají nabírat na tempu. Tentokrát porazily rezervu z Kobeřic. O své výhře rozhodly během prvního poločasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v prvním dějství

Stěbořicím se vstup do zápasu povedl náramně. V 8. minutě přímý volný kop Tomáše Dietricha zaplul až do sítě hostující branky - 1:0. O tři minuty pizději vysunul domácí obránce Tomáše Dietricha a ten samostatný nájezd bezpečně proměnil - 2:0. Až poté se probudili hosté. Samostatný nájezd Jana Návrata vychytal domácí strážce svatyně Jakub Losert. Robin Náhlík se sám před brankářem Losertem zase ukopl. V 43. minutě přehodil Tomáš Dietrich hostujícího brankáře Marka Švancara a míč směřující do mimo bránu uklidil do sítě Roman Kokošek - 3:0.

Už se nic nezměnilo

Ve druhém poločasu se už skóre zápasu nezměnilo. To ale neznamená, že by se neurodily nějaké šance. Za domácí zahodili své šance Roman Kokošek, Ondřej Šmalec a Tomáš Dietrich. za hostující družinu napálil tyčku Robin Náhlík a Lukáš Rycka byl taky nepřesný. Stěbořice se tak pomalu sunou tabulkou směrem vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (Stěbořice, trenér): Povedl se nám vstup do zápasu a vedli jsme brzo 2:0. Soupeř nebyl zase tak špatný. Od stavu 2:0 to z naší strany nebylo ono, a já být divákem, jdu pryč. Výborný byl náš brankář.

TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (Kobeřice, vedoucí týmu): V první půli jsme udělali tři chyby a dostali tři branky. Po celý zápas jsme hráli dobře, ale neproměňovali šance. Chybělo nám štěstíčko.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - L. Burda [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (54. M. Josefus [-] ) - J. Fiedler [-] (70. K. Havlásek [-] ) , O. Šmalec [-] , O. Šumbera [-] , D. Burda [-] - R. Kokošek [-] (78. P. Fiedler [-] ) , T. Dietrich [-]

TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] - L. Jašek [-] , M. Vidlák [-] , D. Petroš [-] , P. Komárek [-] - J. Návrat [-] (75. D. Lasák [-] ) , P. Ullrich [-] , J. Bečica [-] , P. Hlawenka [-] (46. R. Hahn [-] ) , T. Mrovec [-] - R. Náhlík [-] (82. L. Rycka [-] )

ŽK: 15. M. Fiedler , 76. T. Dietrich - 7. D. Petroš , 66. R. Hahn , 80. R. Náhlík .
Hráči zápasu: J. Losert - P. Ullrich .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kopperberg Michal - Kania Jaroslav, Bukovský Josef..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.