D. Kříž 18. (p.)
1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín doma podlehl Hradci


Branky


18. D. Kříž (p.) - 21. P. Andrle , 24. M. Bečvář , 43. R. Lukášek , 47. M. Bečvář , 83. O. Kiss
0

Jeden z favoritů soutěže v podobě Hradce dnes přesvědčivě porazil domácí Merklín a stále vede tabulku soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení

Přesto, že od začátku utkání měli hosté mírně navrch, tak měli problém se na hřišti najít. Jejich rychlostní převaha byla patrná již od začátku. Poté, co jeden z hostujících hráčů zahrál nohou přiliš vysoko, pískl rozhodčí penaltu pro domácí. Karel Kříž si s pokutovým kopem skvěle poradil a v 18. minutě poslal domácí do vedení 1:0. Úvodní branka domácích hosty namotivovala a už v 21. minutě na 1:1 vyrovnal hostující Petr Andrle. V zápětí otáčel stav zápasu Michal Bečvář a stav utkání byl ve 24. minutě 1:2. Do konce poločasu skóroval v 43. minutě hostující Lukáš Radek a poločas končil za stavu 1:3.

Lepší hosté

Hradec do druhé půle nastoupil již s klidem. Pohodlně vedl a nad soupeřem měl převahu. Domácí v úvodu střídali. Už v 47. minutě se opět trefil Michal Bečvář a Hradec vedl 1:4. Hosté nedovolili žádné drama a s klidem vedli utkání do konce. V 83. minutě zaznamenalo skóre zápasu poslední změnu. Trefil se Hradecký Ota Kiss a zápas končil za stavu 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Soupeř byl dnes lepší. Byli na tom fyzicky a především rychlostně o mnoho lépe. Hradec se letos s Chotěšovem porve o první příčku.

SK Hradec 1946
Miroslav Marko: Dnes to byl vyrovnaný zápas. Pořádně jsme začali hrát až po inkasované brance. Nicméně jsem spokojený s hrou i s výsledkem. Dnes za nás nastoupil i Jiří Hrdina starší, ročník 1960.



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
D. Špirk [-] - M. Šambergr [-] (46. Š. Říha [-] ) , V. Tichota [-] , D. Kříž [-] , P. Kroupa [-] , T. Bešta [-] , Z. Regner [-] (65. V. Hettler [-] ) , J. Bláha [-] (55. B. Majdúch [-] ) , J. Toman [-] (46. D. Marek [-] ) , J. Brejcha [-] , D. Regner [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - J. Šubrt [-] , M. Liebel [-] , O. Kiss [-] , B. Andrle [-] - Š. Kundrata [-] , R. Lukášek [-] , J. Hrdina ml. [-] - T. Vozabule [-] , P. Andrle [-] (80. J. Hrdina st. [-] ) , M. Bečvář [-] (55. R. Straka [-] )

Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - ANDERLE Jan (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.