Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice doma těsně zdolaly Poříčí


Branky


0

Souboj dvou vyrovnaných soupeřů bylo těžké dopředu odhadnout. V takovýchto zápasech rozhodují i maličkosti. K vítězství se nakonec probili domácí, díky lepší výdrži ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé góly

Vstup do utkání měli lepší domácí. Už v 9. vedli 1:0 zásluhou Miroslava Bečváře. Hosté dovedli vyrovnat již ve 20. minutě, kdy se prosadil hlavou Martin Šesták. Po chybě hostujícího gólmana, který přihrál domácímu Tomáší Fejovi se domácí opět dostali do vedení. Bleskovou odpověď zařídil za hosty Jiří Louda, který se prosadil hlavou po centru Jiřího Pelce. Brzy na to se dostali do vedení hosté. Ve 28. minutě vedli 2:3 po lobu z dálky, jehož autorem byl kapitán hostů Marcel Krejčí. Už ve 33. minutě domácí srovnali na 3:3 zásluhou Ondřeje Laibla. Gólové hody první půle byly skončeny. Hráči se rozešli do kabin za smírného stavu 3:3.

Rozhodnutí domácích

Druhá půle už nanabídla tak vyrovnanou a na branky bohatou podívanou. Hosté na domácí nestačili fyzicky a domácí měli převahu. Blovičští stále tlačili soupeře a vytvořili si několik příležitostí. Hostující gólman David Hroněk předváděl povedené zákroky a držel vyrovnaný stav. Jenže brankář není všemocný a domácí vstřelili rozhodující branku. V 69. minutě se prosadil Jaroslav Balvín. Domácí vedení už nepustili. Blovice si doma nechaly všechny 3 body a zaslouženě vítězí těsným rozdílem, který odpovídá o kapku lepšímu výkonu, 4:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí B
Jiří Pelc: Zápas byl pohodový. S klukama z Blovic se známe. Vyhráli zaslouženě, protože v druhé půli jsme fyzicky odpadli. Na brankářské pozici jsme byli mírně oslabeni, jelikož náš brankář musel hrát současně za A tým, tak jsme museli povolat gólmana ze staré gardy.



Sestavy


TJ Sokol Blovice B
J. Benedikt [-] - M. Agapkin [-] (46. P. Kozák [-] ) , M. Jílek [-] , R. Větrovec [-] , M. Komorous [-] (85. K. Červenka [-] ) - O. Laibl [-] , P. Hodina [-] , T. Feja [-] - M. Bečvář [-] , T. Matoušek [-] , M. Balvín [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí B
D. Hroněk [-] - Š. Kuneš [-] , J. Pelc [-] - M. Krejčí [-] - D. Hulec [-] (77. J. Heřman [-] ) , M. Šesták [-] , J. Louda [-] - M. Bláha [-] (37. V. Hulec [-] ) , D. Gross [-] , R. Vaidiš [-] (60. V. Janoušek [-] ) , O. Bláha [-]

ŽK: 40. M. Jílek - 43. M. Šesták , 76. J. Louda .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - HUDÁK Ján (N), TUPÝ Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.