2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Merklín si doma poradil s Dnešicemi


Branky


0

Souboj dvou týmů ze spodní poloviny tabulky mírně favorizoval Merklín, který měl naví výhodu domácího prostředí. Merklín nezklamal a uhrál doma 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nenaplněná očekávání

Merklínští začali aktivněji. Svého soupeře přehrávali ve středu hřiště, ale nedařilo se jim zodpovědně bránící Dnešice výrazněji ohrozit. Na první šanci tak diváci čekali do 30. minuty, kdy střelu zpoza pokutového území skvěle zlikvidoval brankář hostů Michal Klír. Následně se hosté zlobili na sudího. Jejich středopolař Lukáš Jeslínek si to namířil napříč pokutovým územím domácích, brankář Štěpán Bacík se mu pokusil balón vypíchnout, avšak místo míče trefil Jeslínkovu nohu a ten se nedobrovolně poroučel k zemi. Píšťalka rozhodčího ovšem zůstala němá. Očekávání diváků byla ta tam. Místo přestřelky se hrál podprůměrný fotbal za bezbrankového stavu.

Domácí vítězí

Ve druhém poločase se hostující Sokol osmělil a výborný domácí gólman musel vytasit excelentní zákroky proti dvěma šancím Martina Schlehofera. Nejprve jej Schlehofer zkoušel zaskočit střelou z hranice pokutového území a poté ho nepřekonal ani ze samostatného úniku. Domácí tak trestali. Za dnešickou obranou se zapoměl Robert Bárta, nezafungovala tak ofsajdová past a Merklín pohodlně skóroval v 55. minutě. Střelcem byl domácí Pavel Štádler. Hosté mohli okamžitě přispěchat s odpovědí. Pavel Porada pronikl do pokutového území Merklína, pokusil se odcentrovat a jeho centr srazil vytrčenou rukou do zámezí jeden z domácích obránců. Rozhodčí však zůstal opět klidný. V 77. minutě Merklín přidal důležitou pojišťující branku. Prosadil se nejmenší a nejmladší hráč na hřišti Jan Klíma. Martin Jeslínek otálel ve vlastním pokutovém území s odehráním balónu, byl od něj odstaven a následná střela z velkého vápna zapadla přesně k tyči bezmocného brankáře Klíra a v 77. minutě byl stav 2:0. Když pak výborný domácí gólman Bacík chytil i samostatný průnik Porady, domácí si připsali tři body a domácí Štěpán Bacík čisté konto.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Merklín B
Jan Bláha: Bylo to takové nemastné a neslané. Oba soupeří v minulém kole vysoko zvítězili a čekali jsme brankové hody, které se nekonaly. Bylo to sotva průměrné utkání. Náš Klíma byl nejmladší a nejmenší na hřišti, ale i přes to dal branku. Velké pochvala za to. Hosté měli také 2 velké šance, které pokryl náš gólman. Nejhorší bylo počasí, které bylo téměř letní. Dnes platilo, že počasí předčilo sportovní výkon. Dnešní vítězství je o to cennější, že to bylo takové malé derby, protože naše vesnice nejsou daleko od sebe.

TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Domácí nás přehrávali ve středu hřiště, a když jsme pak ve druhém poločase převzali aktivitu, nedokázali jsme překonat skvělého domácího brankáře. Dvě hrubé chyby v obranné fázi pak pokazily náš poctivý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Merklín B
Š. Bacík [-] - V. Vopička [-] , D. Marek [-] (46. J. Klíma [-] ) , P. Kroupa [-] , Z. Regner [-] (46. A. Kozák [-] ) , J. Bláha [-] (61. V. Hettler [-] ) , P. Štádler [-] (72. B. Majdúch [-] ) , W. Kříž [-] , J. Brejcha [-] , M. Šambergr [-] , S. Žižka [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - J. Suchý [-] (46. D. Schuster [-] ) , P. Porada [-] , M. Schlehofer [-] , D. Turek [-] (36. R. Bárta [-] ) , M. Jeslínek [-] , J. Bláha [-] , L. Jeslínek [-] (46. L. Hlavanič [-] ) , R. Bagoš [-] , J. Cader [-] , I. Frous [-]

ŽK: 14. S. Žižka , 89. V. Vopička - 85. D. Schuster .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - ANDERLE Jan (N), VOKÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.