K. Pálek 65.
J. Taška 83. (p.)
2:3
(0:1)
44. D. Szabó
54. P. Kadlec (p.)
57. P. Kadlec (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perštejn tentokrát brankář příliš nepodržel


Branky


65. K. Pálek , 83. J. Taška (p.) - 44. D. Szabó , 54. P. Kadlec (p.) , 57. P. Kadlec (p.)
0

Perštejn neodehrál špatné utkání s rezervou AFK Loko Chomutov, jenže svůj den neměl brankář Hlaváček a chyby ve vápně, po kterých následovaly dvě penalty, domácím příliš nepomohly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zbytečné chyby domácích

Domácí Perštejn si vytvořil řadu šancí na vstřelení gólu. Největší z nich měli Milan Jícha a Václav Hyský, vše se ale minulo účinkem. Dlouho to na hřišti nevypadalo na nějaký gól, jenže nakonec se šlo do šaten lépe hostům. AFK Loko zahrával ve 44.minutě trestný kop, domácí gólman balon neudržel v rukavicích a z dorážky se trefil Daniel Szabó - 0:1. Za tři minuty se míč na hranici pokutového kopu stavěl znovu. Opět to byl Kadlec, který si věřil i na proměnění druhého pokutového kopu a nemýlil se. Domácí následně mohli z několika šancí vyrovnat, ale vše bez úspěchu. AFK Loko Chomutov tak vyhrál na půdě Perštejna 3:2.

Tři nařízené penalty

Ani úvod druhého poločasu se domácím příliše nevydařil. Smolný den si vybral brankář Hlaváček, který domácím zavinil další vstřelenou branku. Ve velkém vápně u brankové čáry podrazil hráče Lokotky a rozhodčí jasně ukázal na hranici penalty. K míči se postavil Petr Kadlec a zvýšil pro hosty na 0:2. S domácími to nevypadalo dobře, ale přeci jen nějakou naději vykřesali v 65.minutě, kdy po závaru v malém vápně hostů míč do brány uklidil Karel Pálek. Další penalta, již třetí v tomto utkání, byla odpískána v 83.minutě, kdy se naopak provinil hráč LoKo Chomutov. Domácí Jaroslav Taška nedal brankáři Rosovi šanci a snížil na 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Perštejn
Jiří Čihák (předseda TJ Spartak Perštejn): Kdybychom proměňovali šance a byli důraznější, tak jsme mohli vyhrát. V prvním poločase chyběl větší důraz v zakončení a ve druhém zase kousek štěstí. Bohužel, špatně jsme řešili situace, které jsme měli ubránit jinak.




Sestavy


TJ Spartak Perštejn
O. Hlaváček [-] - L. Lebeda [-] , A. Kovalík [-] (46. J. Dinebier [-] ) , M. Šinkovic [-] , J. Taška [-] - T. Sláma [-] , P. Novák [-] , K. Pálek [-] (87. J. Bayerle [-] ) , V. Hyský [-] (62. P. Zicha [-] ) , J. Novák [-] - M. Jícha [-]

AFK LoKo Chomutov B
T. Rosa [-] - O. Plos [-] (82. M. Kalčev [-] ) , L. Vondráček [-] , D. Szabó [-] (63. P. Jireček [-] ) , P. Tichý [-] (89. J. Zikán [-] ) , J. Čermák [-] (52. P. Kadlec [-] ) , L. Šimon [-] , D. Virág [-] , M. Jáchym [-] , J. Chmelan [-] , V. Franta [-]

ŽK: 44. A. Kovalík , 54. O. Hlaváček , 57. J. Dinebier - 39. D. Szabó , 68. P. Jireček , 73. D. Virág .
Hráči zápasu: J. Novák .
Místo: Perštejn. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Doubek Tomáš - TESKA Miroslav, PROKŮPEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.