Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov je k nezastavení, v Dobkovicích vyhrál čtvrtý zápas v řadě


Branky


0

Zkušený celek z Ústecka vyhrál na půdě mladého nováčka 2:1 a na první Horní Podluží ztrácí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí střelec Příhonský přispěchal s expresní trefou

Domácí trenér Zdeněk Štol mohl alespoň na lavičce přivítá dva navrátilce do sestavy. Jak Radek Štol, tak Popčák za sebou mají dlouhodobější zranění. Po třech minutách zahřál domácí fanoušky kanonýr Příhonský. Ten se dostal do vápna po krásné nahrávce Doksanského a přehodil vyběhnuvšího brankáře Chuderova. Jinak ale byli hosté v první půli lepší, hodně drželi míč a těžili ze svých zkušeností. Vyrovnat se jim ale podařilo až pět minut před koncem první půle. Z pravé stray přilétl do vápna centr, kam si naběhl Michal Rohlík, který překonal Vlka.

Dobkovice těžily z lepší fyzičky, gól ale přišel na druhé straně

Ve druhé půli se více projevil fakt, že domácí mají mladé a běhavé mužstvo. Jenže v 66. minutě se ve skrumáži před Vlkem nejlépe zorientoval kapitán Guttmann, který svým barvám vystřelil čtvrtou výhru za sebou. Zbytek zápasu si už Chuderov pohlídal.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Rozhodly právě ty zkušenosti. V první půli byl Chuderov lepší a přehrával nás. V tom druhém se kluci zlepšili, ale gól dal soupeř. Podle mě to byl remízový zápas. Pozitivní je, že do zápasu zasáhli Michal Štol s Popčákem."

FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Bojovný zápas plný soubojů, který z naší strany ovlivnila brzká branka z ojedinělého útoku Dobkovic. Poté jsme jen dobývali domácí branku a spalovali šance. Zasloužené vítězství."



Sestavy


SK Dobkovice
L. Vlk [-] - D. Roshi [-] (55. R. Štol [-] ) , V. Fous [-] , J. Řeháček [-] , D. Příhonský [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , M. Lohnický [-] , T. Dyrynk [-] , M. Tomášek [-] , O. Martin [-] (78. M. Popčák [-] )

FK Chuderov
L. Bakiu [-] - M. Kubík [-] , R. Moučka [-] , J. Rohlík [-] , P. Fousek [-] - Z. Zvonek [-] , D. Žárský [-] (86. J. Dvořák [-] ) , F. Guttmann [-] , S. Vosyka [-] - M. Rohlík [-] (77. T. Krnáč [-] ) , M. Jouza [-] (89. M. Protschke [-] )

ŽK: 29. D. Roshi , 77. M. Popčák - 49. M. Rohlík , 86. P. Fousek .
Místo: Dobkovice. Počet diváků: 102. Rozhodčí: Kloub Lukáš - LUDVÍK Tomáš, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.