2:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prohře s Proboštovem rezignoval trenér Duchcova Miloslav Pohl


Branky


12. T. Skurský , 80. F. Knorr - 41. J. Baran , 54. J. Blažek , 58. A. Memeti , 66. M. Pešula , 87. D. Skrčený (vl.)
0

Duchcovu stále chybí kus štěstí k tomu, aby se odlepilo ode dna tabulky krajského přeboru. V utkání s Proboštovem domácí vedli, pak se ale opět opakovala situace, kdy soupeř strhl výhru na svou stranu. Po dalším neúspěchu položil funkci trenér Duchcova Miloslav Pohl a s ním od týmu odešel i asistent Michal Kokšal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov neudržel brzké vedení

Proboštov nezačal utkání s Duchcovem nejlépe a už ve 12.minutě inkasoval, když se prosadil Tomáš Skurský. Ve 25.minutě to mohlo být pro hosty ještě hůře, kdy domácí šli sami na gólmana Račuka, který však výborným zákrokem hosty podržel. Postupem ale začal mít Proboštov více ze hry a po několika nevyužitých šancích se mu v závěru půle podařilo vyrovnat zásluhou Jiřího Barana, jehož střelu ještě tečoval obránce Duchcova Brejchy. Poločasový stav tedy 1:1.

Proboštov ovládl druhou půli zápasu

Druhý poločas už byl v režii Proboštova, který hned za šest minut od začátku druhé pětačtyřicetiminutovky vstřelil druhou branku, o kterou se postaral nový hráč v poli, Josef Blažek. O tři minuty později vstřelil třetí branku pro Proboštov Adrian Memeti, když se prosadil střelou za hranicí velkého vápna. V 66.minutě navyšoval na 4:1 Pešula, který se prosadil po rohovém kopu. Ocenit ale musíme snahu Duchcova s utkáním něco provést a přispěl k tomu v 80.minutě i Filip Knorr, který snižoval na 2:4. Duchcovu ale evidentně není přáno, protože v 87.minutě střelu do vlastní brány tečoval David Skrčený a o zápasu bylo rozhodnuto. Na nepodařené výkony v podzimní části tento týden rezignoval trenér Duchcova Miloslav Pohl i se svým asistentem Michalem Kokšalem.

Zdroj foto: rokkyy/FK Duchcov



Ohlasy k zápasu



TJ Proboštov
Hynek Chalupník, manažer: Začátek utkání byl z naší strany nepovedený, Duchcov jsme podcenili a nevyplatilo se to. Domácí hráli zhruba třicet minut dobrý fotbal, ale pak se to otočilo v náš prospěch.



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - T. Skurský [-] , P. Hromádko [-] (50. D. Skrčený [-] ) , M. Šoufek [-] , L. Brejcha [-] - M. Moravec [-] (83. P. Velička [-] ) , J. Meisner [-] , D. Weber [-] , T. Orlt [-] (60. J. Kropáček [-] ) , L. Vebr [-] - M. Janech [-] (60. F. Knorr [-] )

TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] (87. J. Pelc [-] ) , D. Mikiska [-] , D. Bekakis [-] (46. J. Blažek [-] ) , A. Memeti [-] , J. Baran [-] , M. Pešula [-] , P. Pazdera [-] , J. Petrik [-] (76. L. Pelc [-] ) , J. Váňa [-] (87. Z. Rollinger [-] ) , L. Nosek [-] (76. M. Šváb [-] )

ŽK: 60. T. Skurský , 61. J. Kropáček - 83. P. Kopecký .
Hráči zápasu: J. Baran .
Místo: Duchcov. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čáka Jindřich - FENCL Jakub, PLZÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.