2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

13.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Jiřetín nestačil na Lokotku


Branky


0

Gólman Lokotky Michal Plochý byl mylníkem v utkání s Horním Jiřetínem, kterému se v závěru nepodařilo vstřelit alespoň vyrovnávací branku a dostat utkání do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horní Jiřetín začal aktivně

Utkání začala LoKotka špatně, hosté měli do desáté minuty v podstatě tři vyložené šance, nastřelili tyčku, ale domácí gólman Plochý co mohl pochytal. Chomutovu se podařilo ve 31.minutě z protiútoku vstřelit úvodní branku, o kterou se postaral Jan Sedlák po úniku Chmelana. O pět minut později Lokotka vedla již o dvě branky, když se z 25ti metrů trefil do šibenice Petr Kadlec.

Těsná výhra Chomutova

Ve druhém poločase už Chomutov hrál spíše takticky, bránil a odolával na útoky Horního Jiřetína. Ale odolával jen do 60.minuty, kdy se prosadil Roman Bystrý a snížil na rozdíl jedné branky. Pak bylo na obou stranách po jedné šanci. Do té první se dostali domácí, kteří mohli navýšit na 3:1, ale nepodařilo se. Pět minut před koncem mohli hosté vyrovnat, ale tým opět podržel brankář Plochý.



Ohlasy k zápasu


AFK LoKo Chomutov
Petr Tichý, hráč: Dneska nás rozhodně podržel gólman a udělal nám tři body.




Sestavy


AFK LoKo Chomutov
M. Plochý [-] - P. Heier [-] , M. Žďánský [-] , P. Tichý [-] , J. Andrš [-] , N. Kohout [-] (89. P. Tichý [-] ) - P. Kadlec [-] , J. Sedlák [-] , D. Kasal [-] - P. Lácha [-] - J. Chmelan [-] (70. L. Vintrlík [-] )

Sokol Horní Jiřetín
M. Aschenbrenner [-] - S. Levý [-] , J. Hošek [-] , T. Karlovec [-] - D. Duran [-] , L. Mikulčík [-] , J. Ševčík [-] - O. Hlaváček [-] , V. Šlégr [-] (46. P. Čermák [-] ) - R. Bystrý [-] , M. Bartoš [-] (60. Z. Kušnir [-] )

ŽK: 55. P. Lácha , 79. P. Kadlec - 21. J. Ševčík , 36. T. Karlovec .
Hráči zápasu: M. Plochý .
Místo: Loko Chomutov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šmid Jiří - MECL Marcel, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.