7:2
(3:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

14.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třináctá prohra Duchcova


Branky


35. L. Brejcha (vl.) , 37. D. Mencl , 45. L. Stejskal , 67. J. Vrkoslav (vl.) , 72. R. Slanička , 75. S. Tichý , 83. V. Kucler - 8. T. Skurský , 33. F. Knorr
0

Duchcov zajížděl na hřiště Štětí, které se pohybuje v úplně jiných patrech tabulky krajského přeboru. Na hosty nečekalo nic lehkého a ačkoliv se pro ně zápas vyvíjel dobře, nakonec odjížděli se sedmi obdrženými brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Duchcova pomohl Štětí k obratu

Hned v úvodu zápasu měli za domácí velké šance Belák a Slanička, ale ani jeden nabídnutou šanci nevyužil. Hosté v 8.minutě poprvé zaútočili a hned z toho byl gól, když se mezi střelce zapsal Tomáš Skurský. Štětí si i po obdržené brance věřilo, Duchcov tlačilo, ale k ničemu to nebylo. Hostům se opět podařilo zaútočit po tom, co domácí zbytečně ztratili míč  a byla z toho druhá branka. Postaral se o ní ve 33.minutě Filip Knor. Za dvě minuty Štětí snížilo, ale nebylo to zásluhou domácích hráčů, nýbrž hostů, když si hlavou vstřelil vlastní branku Lukáš Brejcha. O další dvě minuty později už bylo vyrovnáno, za domácí se trefil David Mencl a ve 45.minutě už šlo Štětí do vedení, když na 3:2 otočil Lukáš Stejskal.

Duchcov schytal po vlastních chybách další výprask

Druhý poločas hosté ještě bojovali, ale bylo jen otázkou času, kdy Štětí přidá další branku, protože aktivita byla především na straně domácích. Branka skutečně padla, ale opět byla směřována do vlastní brány Duchcova, když se mezi nešťastníky zařadil v 67.minutě Jindřich Vrkoslav. Pak už to šlo ráz na ráz - 72.minuta a Rudolf Slanička se trefuje pod břevno a zvyšuje na 5:2, o tři minuty později přidává šestou branku za domácí Slavoj Tichý a na konečných 7:2 upravuje Vladimír Kucler.



Ohlasy k zápasu


SK Štětí
Milan Plíšek, sekretář: Byli jsme jasně lepší, i když ten začátek, asi se to ve fotbale takhle někdy stává, oni nám dali jako první dva góly, ale jinak jsme vyhráli zcela zaslouženě, ačkoliv už je na hráčích vidět, že se blíží zima.




Sestavy


SK Štětí
V. Michovský [-] - J. Ransdorf [-] (32. V. Poráč [-] ) , R. Hrdý [-] , J. Šimral [-] - D. Mencl [-] , M. Malák [-] (69. M. Šmidrkal [-] ) , R. Slanička [-] , V. Kucler [-] - S. Tichý [-] , L. Stejskal [-] (79. J. Grepl [-] ) , T. Belák [-] (79. J. Marek [-] )

FK Duchcov
P. Podolský [-] - T. Skurský [-] , J. Vrkoslav [-] , D. Weber [-] , T. Orlt [-] , R. Sirovátka [-] , F. Knorr [-] , J. Kropáček [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (57. J. Kropáček [-] ) , M. Šoufek [-]

ŽK: 89. J. Marek - 36. F. Knorr , 42. J. Kropáček , 84. T. Skurský .
Hráči zápasu: S. Tichý .
Místo: Štětí. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Trojan Michal - MAREŠ Jaroslav, BOUMA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.