Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:00

2.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudoltická krasojízda skončila hokejovým výsledkem


0

Na domácím týmu nebylo znát, že sezóna teprve začíná. Diváci, kteří si nenašli cestu na tento zápas o hodně přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas snů

První poločas začal tak, že ani nejskalnější fanoušek Rudoltic takový úvod nepamatuje. Hned ve 2. minutě se trefil domácí Kocanda 1:0 ,o tři minuty na to se domáci prosadili podruhé kdy skóroval Beneš,ještě se domácí fandové nepřestali radovat a na tabuli svítil stav 3:0 to zavěsil Smejkal. Domácí hráli pohledný,libivý fotbal který se divakům musel líbit,hostům se nedařilo v kombinaci a na domácí nestačili. Ve 20.minutě se domací utočník Smejkal trefuje podruhé a zvyšuje na 4:0,totéž opakuje ten samý střelec o šest minut později a stav je rázem 5:0. Domací hrají v pohodě a první poločas je jasně v jejich režii,když k tomu přidáme další trefu Smejkala už jeho čtvrtou v zápase je stav 6:0,hosté z ojedinělé akce snižují Hrdinou,ale stav 6:1 je po prvnim poločase pro hosty frustrující. Pro domací lepší vstup do soutěže snad nemohl být.

Druhý poločas byl jen formalitou

Do druhého poločasu domací nastoupili s tim,že si v klidu pohlídají náskok který v první půli svým super fotbalem získali,jenže jak to byvá zvykem podlehli uspokojení  a hosté se dostali do hry. Od 50.minuty mirne tlačili a dlouho se nemohli trefit až v 73.minutě jejich snažení korunoval brankou hostující Beneš,o dvě minuty později se na jedné straně trefil Štantejský 6:3 ,ale hned vzápětí své galapředstavení zakončil muž zápasu Smejkal brankou na konečných 7:3 pro domácí vyběr,kterému se zápas nadmíru povedl. Zápas se hrál slušně o čemž svědčí jediná žlutá karta. 



Ohlasy k zápasu


Rudoltice
Trenér-Smejkal: Chtěl bych hráčům poděkovat za výborný výkon hlavně v první půli,pochvalu zaslouží střelec pěti branek Smejkal,záložní řada v čele s Kocandou a Nastoupilem a obranná hra mužstva byla také výborná. V neposlední řadě musím pochválit rozhodčí, kteří zápas s přehledem zvládli.




Sestavy


Rudoltice
R. Kyselo [-] - T. Smejkal [-] (80. J. Loskot [-] ) , Z. Stránský [-] , D. Vlček [-] (76. F. Rotter [-] ) , L. Nastoupil [-] , M. Minář [-] (65. R. Zuch [-] ) , Z. Beneš [-] , P. Macháček [-] (75. J. Faltus [-] ) , M. Lochman [-] , M. Kocanda [-] , P. Kostka [-]

Kerhartice
P. Onderka [-] - M. Brodský [-] - M. Ráb [-] , R. Štantejský [-] , D. Kaplan [-] (80. V. Procházka [-] ) , J. Beneš [-] , T. Janota [-] , T. Fišar [-] , D. Martinec [-] , M. Hanus [-] , O. Hrdina [-] (80. R. Dočkal [-] )

ŽK: 44. M. Minář .
Místo: Rudoltice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - ŠILAR Pavel, FRIML Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.