Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:00

3.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žíchlínek doma předvedl kanonádu.


Branky


13. M. Pánik , 23. P. Kočí , 27. P. Kočí , 49. P. Kočí , 60. V. Zahradník , 75. A. Dorazil , 82. M. Pánik , 90. S. Miko - 46. J. Ptáček (vl.)
0

Po dietě v podobě bezgólové remízy domácích v Mistrovicích se konečně začalo pořádně střílet. I hosté měli přispět, ale.....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti existovalo jen jedno mužstvo.

Domácí vlétli do zápasu ve velkém stylu. Hned úvodní  minuty naznačili, kdo bude na hřišti pánem. Hosté nestíhali kombinacím domácích a jen těžko odolávali tlaku ,který domácí měli. Následně se domácí dočkali kdy Páník zacílil přesně a stav byl 1:0. Hosté byli proti domácím všude o chvilku později a z toho pramenili domácí šance. Další z nich proměnil ve 23.minutě Kočí a vše nasvědčovalo tomu že zápas bude pro domácí v pohodě. Ve 27.minutě bylo ještě líp pro domácí, kdy opět Kočí rozvlnil síť a bylo to 3:0. Hosté nedokázali najít sebemenší protitah na výbornou hru domácích a poločas končí jasným výsledkem .

Kanonáda pokračovala s domácím rukopisem.

Domácí byli v takovým laufu, že stříleli i do vlastní branky, asi aby to bylo zajímavější tak si vlastní gól dal Ptáček 3:1. Domácí si to zdramatizovali sami, ale jen na tři minuty. V tu chvíli dal ve 46. minutě gól Kočí a upravuje na 4:1.

Hosté se ani v druhém poločase neprobudili ke zlepšenému výkonu. Domácí v tomto zápase zcela jasně dominovali.

S jejích dominancí přicházeli i branky. Další z nich na pořadu byla v 60. minutě trefa Zahradníka na 5:1. Na 6:1 upravil v 75. minutě Dorazil.

Kdo by si myslel, že domácí budou už jenom zápas dohrávat, tak ten se mýlil, protože v 82. minutě Pánik udává na 7:1 a dílo zkázy pro hosty uzavírá střídající Miko, který výsledek upravuje na konečných 8:1.

Zcela jasně zasloužený výsledek pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Žichlínek
Milan Šembera: Náš tým hrál výborný fotbal, hosté nenašli žádnou protizbraň na naši kombinační hru a zaslouženě jsme vyhráli. Vyzdvihl bych veterána Pánika a Aleše Dorazila. Chválil jsem jednotlivce, ale pochvalu zaslouží celý tým.




Sestavy


Fotbal Žichlínek
R. Šilar [-] - P. Kočí [-] (88. C. Tomopulos [-] ) , J. Šenkýř [-] , J. Fibikar [-] , L. Motl [-] , A. Dorazil [-] (86. S. Miko [-] ) , V. Zahradník [-] , J. Ptáček [-] , L. Vaníček [-] , A. Antes [-] (79. J. Krejčiřík [-] ) , M. Pánik [-]

Sopotnice
D. Fišer [-] - R. Kalousek [-] , P. Pánik [-] , J. Šebrle [-] (68. J. Martinec [-] ) , V. Peterka [-] - D. Macek [-] , P. Jariš [-] , M. Beneš [-] - J. Kubišta [-] , M. Stárek [-] (68. L. Hampl [-] ) , O. Voleský [-]

ŽK: 34. P. Pánik .
Místo: Žichlínek. Počet diváků: 150. Rozhodčí: SERBOUSEK Petr - VRBA Josef, DIBLÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.