D. Macek 60.
J. Kubišta 79. (p.)
2:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Ústí nad Orlicí | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sopotnice splnila příděl pěti obdržených branek na zápas doma.


Branky


60. D. Macek , 79. J. Kubišta (p.) - 1. V. Vávra , 22. P. Rous , 25. V. Kočí , 43. J. Kotyza , 65. J. Molnár
0

Domácí se chtěli konečně zvednout z posledního místa tabulky, ale jejich tragická obranná činnost jim to prostě nedovolí. Hosté toho dokonale využili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté za 25 minut rozhodli

Domácí nastupovali do zápasu s tím, že musejí nutně bodovat, aby se psychicky zvedli po nevydařených zápasech. Jejich snaha vzala vniveč. Hned v 1. minutě, kdy po nedorozumnění domácího obránce s brankařem dává gól hostí Vít. Hosté se hned v této minutě ujímají vedení.

Pro domácí sprcha, pro hosty brzké uklidnění a od této chvíle hosté kontrolují zápas. Jsou lepším týmem, což potvrzují gólem na 0:2, který střílí Rous.

Za tři minuty domácí opět selhávájí v obraně. Trestá je Kočí, který upravuje na 1:3. 

Domácí se nedokážou za celý první poločas prosadit a dvě minuty před koncem první půle čtvrtý hřebíček do rakve zabíjí Kotyza. Výsledek v tuto chvíli je 0:4.

 

Hosté se uspokojili o kontrolovali zápas i nadále

Domácí nastupují do 2. půle s myšlenkou na zdramatizování zápasu. Dlouhých patnáct minut se jim nedaří zrealizovat gól. Až v 60. minutě dává naději domácím Macek, 1:4.

Zdálo by se, že se domácí zvednou a pokusí se o zázrak. Myšlenky na obrat vzali ale za své. Hned po 5 minutách, kdy všechny myšlenky na zvrat ničí hostující Molnar, který v 65. minutě zvyšuje na 1:5. Od této chvíle se zápas prakticky jenom dohrává a to i přesto, že hosté faulují ve vápně a domácí Kubišta kosmeticky upravuje výsledek z pokutového kopu na 2:5.

Tímto výsledkem zápas končil. Domácí se musí zamyslet nad tím, proč na svém hřišti inkasují pokaždé pět branek.



Ohlasy k zápasu



1. FC Žamberk B
Menzel Milan- trenér: V zápase nám pomohly tři rychlé góly, které naznačili průběh zápasu. V první půli jsme kontrolovali hru, co se týče druhé půle, většinou se odehrávala ve středu a obě mužstva nakopávanými míči oko diváka nepotěšily. S výsledkem jsem spokojen, s předvedenou hrou už méně.



Sestavy


Sopotnice
D. Fišer [-] - V. Peterka [-] (80. J. Šebrle [-] ) , L. Koupil [-] (50. P. Jariš [-] ) , P. Pánik [-] , R. Kalousek [-] - D. Macek [-] - M. Stárek [-] (60. L. Hampl [-] ) , O. Voleský [-] , M. Mašanský [-] - M. Beneš [-] , J. Kubišta [-]

1. FC Žamberk B
J. Vanický [-] - J. Stejskal [-] , J. Třináctý [-] , J. Molnár [-] , J. Kašpar [-] - J. Kotyza [-] (45. P. Chládek [-] ) , L. Kos [-] , P. Rous [-] (62. M. Menzel [-] ) , V. Kočí [-] - J. Trejtnar [-] , V. Vávra [-] (75. J. Ulrych [-] )

ŽK: 20. V. Kočí , 33. V. Vávra .
Místo: Sopotnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZUZÍK Oldřich - KOLÁŘ Bohuslav, LUKES Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.