Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

11 branek v Dražkovicích


Branky


0

Problémy zmítaný Ostřetín zajížděl v 7.kole do Dražkovic, které chtěli napravit vysokou prohru s Rosicemi v minulém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivá převaha domácích

Ostřetín v těchto týdnech prožívá opravdovou krizi, krčí se bez bodu na posledním místě tabulky a navíc ho trápí nedostatek hráčů, což se projevilo i v Dražkovicích, kam hosté přijeli pouze v deseti a od začátku byli odevzdaní.Navíc domácí přistoupili k utkání zodpovědně.

Dražkovice nastartoval v úvodu dvěma góly Jan Mazánek.Nejprve se ve 4.minutě prosadil hlavou z malého vápna po centru Krejčíka - 1:0.Hned o minutu později pak střelou k tyči zvyšoval na 2:0.

V 11.minutě Mazánek přihrávkou mezi obránce uvolnil Daniela Bártu, který nadvakrát překonal brankáře Schejbala - 3:0.Za dvě minuty předložil Bárta míč do vyložené šance Davidovi Stehnovi - 4:0.Uplynuly sotva další tři minuty a prosadil se také domácí kapitán Jiří Krejčík - 5:0.Další branku přidal opět takřka vzápětí Bárta, když prostřelil Schejbala na přední tyči - 6:0.Hostům pro zranění odstoupil další hráč, takže pokračovali pouze o devíti.

Psala se 25.minuta, když David Stehno skóroval z volného přímého kopu střelou přes zeď  k levé tyči - 7:0.Poté David Stehno zkompletoval hattrick a bylo to už 8:0 ve 28.minutě.

Hattricku se dočkal také nejmladší hráč na hřišti - Daniel Bárta, po přihrávce Mazánka postupoval sám na branku a poradil si Schejbalem - 9:0.

Mezi střelce zápasu se zapsal také Tomáš Stehno, který završil ve 38.minutě populární desítku - 10:0.

Poslední branku přidal Krejčík, když vykoupal pět minut před přestávkou Schejbala - 11:0.

Ostřetín byl totálně odevzdaný, jediným kdo se snažil a burcoval tým, byl brankář Schejbal, jenž pochytal některé další šance domácích. 

 

 

Druhý poločas se nekonal...

O přestávce hosté nahlásili další dva zraněné a zápas skrečovali.

Je otázka, zda Ostřetín bude vůbec schopen dokončit sezonu.Případná záchrana III.třídy se v tuto chvíli jeví jako nadstavba.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Jan Mazánek (hráč Dražkovic): Je škoda, jak na tom Ostřetín momentálně je.Dřív jsme spolu hráli vyrovnané a vyhecované zápasy.Přeji jim hodně štěstí, hlavně aby posbírali lidi. Ještě bych ocenil náš přístup k utkání.


Autor: L. N.


Sestavy


SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - M. Kopečný [-] , L. Kuta [-] , L. Vladyka [-] , J. Portyš [-] - O. Souček [-] , T. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , D. Stehno [-] - D. Bárta [-] , J. Krejčík [-]

TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - M. Vančura [-] , J. Dávid [-] , R. Matoušek [-] , L. Pelc [-] - M. Sýkora [-] , T. Langr [-] , P. Bukáček [-] , M. Švancara [-] - J. Hubáček [-] , J. Horák [-]

Hráči zápasu: D. Bárta - M. Schejbal .
Místo: Dražkovice - tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Májek Antonín - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.