3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště porazilo Ostřetín 3:1


Branky


0

Ostřetín se stále snaží získat své první body a ani tentokrát se mu to nepodařilo.Staré Hradiště zaslouženě zvítězilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha na straně domácích

Domácí trenér Petr Mára okysličil svoji sestavu několika zajímavými změnami.Hráčům Starého Hradiště vyšel hned začátek utkání. 

Už ve 2.minutě se po samostatné akci prosadil Petr Shejbal, který tvrdou ranou prostřelil svého skoro jmenovce Schejbala v brance hostí - 1:0.

V první půli byla převaha na straně domácích borců, kteří přidali ještě jednu branku.V 16.minutě na 2:0 zvýšil obránce Roman Šmíd, když po centru Teplého z levé strany, dorážel míč do prázdné branky.

Dvě možnosti ostřetínských vychytal brankář Bílek.Na straně domácích měl další příležitosti Petr Shejbal, ale střílel třikrát mimo branku.

Zdálo se, že poločas skončí dvougólovým vedením domácích.Hostům se však nakonec ještě povedlo snížit v úplném závěru prvního půle.Po zaváhání Hanče ve středu hřiště, se k míči dostal Jiří Hubáček, před velkým vápnem vystřelil na branku a míč se odrazil od tyče šťastně pro ostřetínské, tedy do sítě - 2:1.

Vyrovnaná hra

Druhý poločas už nabídl vyrovnanější partii, Ostřetín zlepšil svůj výkon.Nicméně více šancí si vytvářelo Staré Hradiště, v tomto směru hosté za svým soupeřem zaostávali.

Jedinou branku druhé půle měl na svědomí opět maldý krajní obránce Hradiště Roman Šmíd.Psala se 85. minuta, Sluťak vystřelil, brankář Schejbal vyrazil míč před sebe a dorážející Šmíd neměl problém skórovat - 3:1.

Poté Ostřetín definitivně odpadl a utkání se prakticky už jen dohrávalo.

Hostům se tak stále v této sezoně nepodařilo bodovat, naopak Staré Hradiště potvrdilo zlepšenou formu a v tabulce soutěže se vyšplhalo už na pátou pozici.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště B
Petr Mára (hrající trenér Hradiště): Z naší strany spokojenost s utkáním.Hodně jsem v předchozích zápasech kritizoval, ale teď nám to docela šlape.


Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště B
J. Bílek [-] - V. Kurstein [-] (46. F. Komárek [-] ) , M. Skuček [-] , P. Mára [-] , R. Šmíd [-] - L. Podroužek [-] , L. Hanč [-] , P. Shejbal [-] , V. Teplý [-] - R. Sluťak [-] , T. Komárek [-]

TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - M. Vančura [-] , J. Hubáček [-] , R. Svoboda [-] , M. Frydrych [-] - M. Sýkora [-] , J. Hubáček [-] , P. Bukáček [-] (74. M. Švancara [-] ) , L. Pelc [-] - J. Horák [-] , D. Krátký [-]

ŽK: 9. R. Šmíd , 32. V. Kurstein , 58. F. Komárek - 78. M. Sýkora , 88. J. Horák .
Hráči zápasu: L. Podroužek .
Místo: Staré Hradiště - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.