1:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostřetín - Starý Máteřov B 1:5


Branky


63. O. Novotný - 42. T. Fenyk , 52. J. Buňka (p.) , 61. T. Fenyk , 65. Z. Žďára , 71. D. Jonáš
0

Domácí Ostřetín v první půli nevypadal jako poslední tým tabulky, hosté z Máteřova však zaslouženě zvítězili.Kaňkou je událost z konce utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrá první půle od domácích

Utkání se hrálo od začátku ve vypjaté atmosféře.Domácí asistent rozhodčího měl neshody s hlavním sudím, hosty zase popudilo několik sporných ofsajdů.

Ostřetín se neprezentoval špatným výkonem a byl hostům rovnoceným soupeřem.

Mateřov našel na domácí recept až tři minuty před přestávkou, kdy se po pasu za obranu prosadil Tomáš Fenyk - 0:1.

Zkrat Jakuba Hubáčka

Na začátku druhé půle dostali hosté po faulu ve vápně výhodu pokutového kopu.Máteřovský brankář Jan Buňka má unikátní bilanci, v minulém kole penaltu zneškodnil a tentokrát se sám ujal exekuce a proměnil - 0:2.

Další branku otřetínští hostům darovali chybou v rozehrávce, po které se dostal do úniku Fenyk a střelou podél nohy překonal Schejbala - 0:3.

V 63.minutě snížil, po nedůrazu v máteřovské obraně, domácí Ondřej Novotný na 1:3.Ale hned dvě minuty nato to bylo znovu o tři branky.Po přihrávce se do odkryté branky trefil střídající Zbyněk Ždára, který byl na hřišti 3 minuty - 1:4.

Pátou branku hostů vstřelil David Jonáš, který po úniku vyhnal pavouky ze šibenice Schejbalovi branky - 1:5.

Tečku za zápasem udělala 85.minuta.Frustrovaný Jakub Hubáček po faulu na svou osobu napadl hostujícího hráče a začal se mstít pěstmi.Následně se dostal do konfliktu s asistentem rozhodčího a neušetřil ani své spoluhráče, ketří se jej snažili uklidnit.Vznikla nepřehledná hromadná strkanice a rozhodčí Preclík raději rozhodnutý zápas ukončil.

 

 

Tato sezóna ještě nekončí! Zanedlouho budete moci na stránkách najít hlasování o sestavě podzimu! Vyčkejte a hlasujte pro svého favorita? Kdo se stane nejlepším hráčem podzimní části sezóny ve čtrnáctidenním hlasování?


Ohlasy k zápasu



SK Starý Mateřov B
Jiří Škrha (hráč Máteřova): Vypadalo to na klidný zápas, ale hráč domácích číslo 6 bohužel neunesl prohru...

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Ostřetín
M. Schejbal [-] - J. Hubáček [-] , R. Svoboda [-] , O. Novotný [-] , M. Vančura [-] - L. Pelc [-] (65. J. Hubáček [-] ) , M. Sýkora [-] , M. Frydrych [-] , J. Horák [-] - J. Dávid [-] , D. Krátký [-] (72. M. Švancara [-] )

SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - V. Janeček [-] , R. Tomiška [-] , P. Ročnák [-] , J. Škrha [-] (62. J. Bureš [-] ) - J. Macek [-] (62. Z. Žďára [-] ) , D. Holek [-] , R. Klíma [-] , P. Žďárský [-] - D. Jonáš [-] , T. Fenyk [-]

ČK: 85. J. Hubáček .
Hráči zápasu: O. Novotný - T. Fenyk .
Místo: Ostřetín - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Preclík Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.