Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sloupnice důležité utkání zvládla


Branky


12. J. Bulva , 17. J. Bulva , 35. J. Bulva - 21. J. Vondra , 42. R. Šplíchal , 67. J. Vondra , 70. J. Vondra , 74. V. Fikejz , 85. V. Fikejz
0

Hostům šlo v utkání o dost, kdyby prohráli, ztráceli by právě na Horku už sedm bodů. Hosté měli ještě jeden problém, kdy jim chyběl gólman a do branky se tak musel postavit hráč z pole, tedy konkrétně Jan Šplíchal. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl pět branek

Do první velké šance celého utkání se dostal domácí Jiroušek, který střílel z hranice velkého vápna, ale s jeho střelou si gólman Šplíchal poradil. V 10. minutě se do své první šance dostali hosté, kdy se do zakončení po centru z levé strany dostal Vondra, který však jen těsně minul Vraspírovu branku. O dvě minuty později se domácí dočkali prvního gólu, když se po standardní situaci z hranice vápna míč odrazil k volnému Bulvovi, který ho bez sebemenšího problému uklidil za Šplíchalova záda a poslal tak domácí do vedení. V 17. minutě bylo pro domácí tým ještě lépe a to, když se po přihrávce od Jirouška do zakončení dostal opět Bulva, který před sebou měl pouze prázdnou branku, do které už nebyl problém míč poslat a zvyšoval tak už na 2:0. Ve 21. minutě došlo k nedorozumění v domácí obraně, po kterém se k míči dostal Vondra, který se dostal až do zakončení a snížil na 2:1. Ve 35. minutě domácí zahrávali standardní situaci na jejímž konci byl opět Bulva, který si míč na hranici malého vápna zpracoval a poslal ho za záda Šplíchala. Završil tak svůj hat-trick a zároveň domácím zařídil vedení 3:1. Ve 42. minutě dokázali hosté snížit, když se z pětadvaceti metrů do míče opřel Richard Šplíchal, který nádhernou střelou, která se ještě odrazila od břevna, snížil na 3:2. To bylo z prvního poločasu všechno a do kabin se tak lépe odcházelo domácím.

Hosté čtyřmi góly zápas otočili

V 67. minutě domácí obránci nechali až příliš prostoru Vondrovi, který s míčem prošel až do vápna, kde přízemní střelou k tyči překonal Vraspíra a srovnal na 3:3. V 70. minutě hosté zahrávali standardní situaci z levé strany, na kterou si naběhl Vondra a poslal hostující tým do vedení 4:3. O čtyři minuty později se míč dostal ke střídajícímu Fikejzovi, který výstavní ranou do šibenice hostům zařídil vedení 5:3. V 85. minutě Fikejz využil chybné rozehrávky domácích, který se dostal do úniku a bez problému ho zakončil a zvyšoval tak na 6:3 z pohledu hostů. To bylo z utkání vše a hosté si po skvělém obratu z Kamenné Horky odvezli tři velice důležité body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Za výkon v druhém poločase si hosté výhru absolutně zasloužili.

SK Sloupnice
Tomáš Karlík (vedoucí týmu): Na to, že nám musel chytat hráč z pole, tak jsme předvedli dobrý výkon a za druhý poločas jsme si vyhrát zasloužili a konečně jsme prolomili naši střeleckou smůlu.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - M. Letocha [-] , R. Svoboda [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - P. Čapek [-] , J. Bulva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Mach [-] - J. Halamka [-] , M. Bubela [-] (75. J. Škáva [-] ) -

SK Sloupnice
J. Šplíchal [-] - T. Jelínek [-] - J. Vondra [-] (75. L. Štarman [-] ) - J. Vondra [-] - M. Rozlívka [-] , R. Šplíchal [-] , J. Vera [-] , M. Motyčka [-] , P. Kupka [-] (60. V. Fikejz [-] ) , V. Jelínek [-] , V. Vera [-]

ŽK: 30. M. Bubela , 53. M. Richter , 55. F. Jiroušek , 75. D. Nekvinda - 34. J. Vondra , 36. V. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Bulva - V. Fikejz .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jehlár Radek - KOLBABA Pavel, HEGER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.