0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy si po vyrovnaném utkání odvezly všechny body


Branky


0

Zápas mezi Horním Újezdem a Libchavami byl velice vyrovnaný co se šancí i herní převahy týče, hosté však dokázali ze svých šancí vytěžit tři góly, zatímco domácí tým nedal branku ani jednu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali vstřelit dva góly

Hosté do prvního poločasu nastoupili trochu lépe než domácí. Už ve 14.minutě se dostali do gólové šance, kdy Pavlák dokázal projít s míčem přes půlku hřiště. Z kraje šestnáctky vystřelil, gólman však jeho střelu pouze vyrazil a z dorážky míč do brány dostal Kovář. O deset minut později se po dlouhém autu do šance dostal Urbanec, který dokázal míč usměrnit do brány a zvýšit tak už na 2:0 pro hosty. Domácí si v prvním poločase moc výraznějších šancí nevypracovali a poločas tak skončil vedením hostů 2:0.

Libchavy dokázaly výsledek udržet

V Druhém poločase jakoby nastoupil jiný tým, domácí začali své soupeře tlačit a vytvářeli si spoustu šancí. Bohužel byli velmi neproduktivní a své šance nedokázali využívat. Domácí se dostali k hlavičce z malého vápna, ale gólman hostů výborným zákrokem podržel svůj tým. Další šanci si vytvořili domácí, když po pohledné akci jeden z domácích hráčů střílel zpoza šestnáctky, gólman Zeman ho ale opět vychytal a držel si tak čisté konto. V 87.minutě přišla poslední rána pro domácí, když se po brejku dokázal prosadit hostující Pavlák a upravil tak skóre na konečných 0:3. To bylo ze zápasu vše, po v podstatě vyrovnaném výkonu obou mužstev si body odvezli hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Újezd
Horní Újezd - Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Výsledek dle mého názoru neodpovídá předvedenému výkonu, myslím že jsme dnes mohli uhrát minimálně remízu. Bohužel se tak nestalo a hosté si odvážejí 3 body.

TJ Sokol Libchavy
TJ Sokol Libchavy - Václav Martinec (trenér): Zápas byl hodně vyrovnaný, domácí nás dokázali chvílemi i zatlačit, ale my jsme své šance dokázali využít a z tak vyrovnaného zápasu si vezeme dobré tři body.



Sestavy


TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - J. Beneš [-] , J. Fógl [-] , J. Faltys [-] , R. Prokop [-] - V. Lněnička [-] , L. Pechanec [-] , P. Prokop [-] (85. V. Žďára [-] ) - L. Láznický [-] (72. T. Chadima [-] ) , J. Kmošek [-] (55. J. Pechanec [-] ) , M. Kusý [-] -

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Pavlák [-] , R. Urbanec [-] , T. Paukert [-] (46. J. Boštík [-] ) , M. Kopfštein [-] , P. Vaňous [-] , J. Kovář [-] (77. D. Hájek [-] ) , D. Prášil [-] , D. Ďuriš [-] , F. Motyčka [-] (89. T. Donát [-] ) , V. Louda [-]

ŽK: 17. P. Prokop , 19. V. Lněnička - 21. T. Paukert , 24. F. Motyčka , 44. D. Prášil , 84. D. Ďuriš .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojta Jan - ZERZÁN Miloš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.