2:1
(0:0)
53. J. Pohanka (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná Horka ubojovala domácí výhru


Branky


47. J. Škáva , 68. J. Bulva - 53. J. Pohanka (p.)
0

Zajímavý zápas se odehrál v Kamenné Horce, která hostila Jiskru 2008. Zápas se hrál v dobrém tempu a bylo k vidění spousta dobrých příležitostí, bohužel se jich moc neproměňovalo a samo skóre tomu napovídá.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný první poločas branku nepřinesl

Z kraje zápasu byli lepším týmem hosté, to se ale postupem času začalo měnit. Ve 30.minutě se domácím povedlo dostat míč za záda hostujícího gólmana, gól však kvůli ofsajdu nebyl uznán a pokračovalo se tak za stejného nezměněného stavu 0:0. Obrana hostů začínala celkem často propadávat a domácí tak dostávali příležitosti ke skórování, žádnou z nich ale do konce prvního poločasu nezvládli využít a skóre zůstalo do 45.minuty stejné 0:0.

Tři góly během třiceti minut

Hned na začátku druhé půle dokázali domácí vstřelit gól, kdy se po standardní situaci dostal na zadní tyči k míči Škáva a dokázal ho doklepnout do poloodkryté branky. 5 minut po tom se do šance dostali hosté, Dušek utekl obráncům a dostal se do gólové šance, byl však faulován a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Pohanka, který svou střelu tlačil k pravé tyči, domácí gólman si na míč stačil ještě sáhnout, ale střela byla tak razantní, že s ní nemohl nic dělat a zapadla k tyči. Domácí po inkasované brance začali soupeře tlačit, dostávali se k odraženým míčům a vytvářeli si šance. V 68.minutě se domácí dostali k centru, který opět propadl až na levou stranou, kde stál připravený Bulva a ten křižnou střelou přes vápno, uklidil míč k pravé tyči a stanovil tak skóre na 2:1. Hosté si v samotném závěru dokázali vytvořit ještě několik šancí, ale bohužel pro ně žádnou z nich nedokázali využít a zápas tak dopadl lépe pro domácí, kteří si připsali výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu



FC Jiskra 2008
FC Jiskra 2008 - Jiří Opravil (trenér): Domácí dnes byli lepším týmem, předvedli lepší výkon a výhru si zcela zasloužili.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
P. Hasenöhrl [-] - R. Svoboda [-] , J. Mach [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - P. Čapek [-] , J. Bulva [-] , J. Škáva [-] (88. M. Nedoma [-] ) , F. Jiroušek [-] - J. Halamka [-] (79. O. Kučírek [-] ) , P. Juřík [-] (90. Z. Dokoupil [-] )

FC Jiskra 2008
R. Valčik [-] - J. Dušek [-] , J. Šmolík [-] , J. Koreň [-] , D. Paulus [-] , D. Dostál [-] , T. Vyšohlíd [-] , K. Jireš [-] (84. M. Ježek [-] ) , J. Pařízek [-] , J. Pohanka [-] , M. Loufek [-] (50. J. Ježek [-] )

ŽK: 31. R. Svoboda , 90. F. Jiroušek - 64. J. Pohanka , 68. J. Šmolík , 78. J. Dušek .
Hráči zápasu: J. Škáva .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Růžička Jiří - LOUŽENSKÝ Jan, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.