Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

9 gólů a hat-trick Fikejze ve Sloupnici


Branky


0

Zápas ve Sloupnici nám nabídl spoustu gólů, hat-trick domácího borce a spoustu dalších šancí, utkání to bylo velice pohledné a pro domácího diváka muselo být ještě o to speciálnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

Zápas už od začátku probíhal celkem jednoznačně, odrazilo se to i na konečném výsledku. Hned v 11.minutě se krásně z 35 metrů trefil domácí Martin Šplíchal a započal tak kanonádu domácích. V minutě 25. se prosadil Vondra po přihrávce od jednoho ze spoluhráčů, kdy se dokázal s míčem otočit kolem obránce a z vápna dokázal prostřelit gólmana hostů. Ve 30.minutě dokázali hosté snížit na 2:1, kdy se od domácího stopera nešikovně odrazil míč na kopačky Pavla Chromého, který se dostal do úniku a ten s přehledem zakončil gólem. Ve 43.minutě zvyšoval na 3:1 pro domácí Fikejz, ten se dostal do šance z pravé strany, kdy si dokázal zatáhnout míč do vápna a gólmana překonal střelou k bližší tyči. Domácí šli do dvoubrankového trháku a do kabin se jim šlo určitě lépe než hostujícím hráčům z Dlouhé Loučky. Stav po prvním poločase byl 3:1 pro domácí.

Fikejz dokonal hat-trick

Druhý poločas se dalo čekat to, že si domácí budou své vedení spíše hlídat a budou chtít zápas takzvaně dohrát. Domácí hráči měli ale jiné plány a hned v 53.minutě přidal další branku Fikejz, který se po chybě hostující obrany dostal do šance tváří v tvář gólmanovi, to ho však nijak nerozhodilo a zvýšil na 4:1. 2 minuty po tom dokázal domácí Fikejz završit svůj hat-trick gólem po závaru ve vápně, kdy se dokázal nejlépe zorientovat a doklepnout míč do branky. Stav 5:1 v 55.minutě už asi všechny přítomné přesvědčil o tom, že obrat se zde asi konat nebude, pro hosty bylo však ještě hůř. V 56.minutě se do šance dostal Michal Rozlívka, kterému skvěle do šance přihrál Josef Vondra ml. a Rozlívka s proměněním šance problém neměl. V 62.minutě se hostující Chromý dokázal obtočit kolem jednoho z domácích obránců a postupoval sám na bránu, svoji šanci opět využil a snížil tak na 6:2. Poslední hřebíček do rakve pro hosty přišel v 68.minutě, kdy po krásném centru Martina Šplíchala dokázal skórovat Josef Vondra st. a zvýšil na konečných 7:2 pro domácí. Zápas se poté už jenom dohrával a domácí si své vysoké vedení dokázali bez sebemenšího problému udržet a 3 body jim tedy právem náleží.



Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Sloupnice - Tomáš Karlík (vedoucí týmu): Hráli jsme to co jsme potřebovali a chtěli, kluci se řídili tím co jsme si řekli v kabině a zaslouženě jsme utkání zvládli.




Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - M. Šplíchal [-] , M. Motyčka [-] , J. Šplíchal [-] , T. Jelínek [-] (46. P. Kupka [-] ) - R. Šplíchal [-] (64. L. Štarman [-] ) , J. Vondra [-] , J. Vera [-] , M. Rozlívka [-] (68. V. Jelínek [-] ) - J. Vondra [-] , V. Fikejz [-] (57. P. Nguyen [-] ) -

TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Pokorný [-] - T. Ruml [-] (46. M. Rek [-] ) , D. Blecha [-] , J. Bubeník [-] (57. P. Bouček [-] ) , P. Chromý [-] , J. Šmíd [-] , J. Kolář [-] , L. Kolísek [-] , J. Marván [-] , D. Křivánek [-] , M. Sedláček [-] (57. P. Novotný [-] )

ŽK: 48. J. Vondra , 85. J. Vera .
Hráči zápasu: M. Šplíchal , V. Fikejz - P. Chromý .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Smola Vojtěch - PAVLAS Jiří, MATOUŠEK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.