1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semanín loupil ve Sloupnici


Branky


0

Utkání, které moc zajímavého nepřineslo. Přesto jsme mohli vidět hned tři branky a po zápase měli jistě větší radost hosté ze Semanína. Pojďme se podívat na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl branky na obou stranách

Hosté do zápasu vstoupili velice rychlým gólem, který dal hned ve druhé minutě Hajdari. Za šestnáctkou domácích byl faulován Sokol, který se postavil i k exekuci přímého volného kopu. Ten rozehrál na Hajdariho, který zpoza šestnáctky poslal míč na vzdálenější tyč a trefil se přesně, pohledným gólem poslal hostující tým do vedení. Hned v šesté minutě však domácí dokázali srovnat. Domácí Vondra dostal dlouhý míč za obranu a ve své šanci si dokázal poradit, hostujícího gólmana prostřelil a bylo srovnáno. Další průběh poločasu byl v podstatě bez šancí až do 35.minuty. Po standardní situaci domácích zvonila za hostujícím gólmanem tyč. O osm minut později se do šance dostal hostující Flídr, který se s ocitl ve vápně domácích s míčem na noze. S tím se dokázal otočit, ale svou střelu poslal těsně vedle domácí branky. Stav se do konce poločasu nezměnil a do kabin se tak šlo za remízového stavu 1:1.

Hosté strhli vedení na svou stranu

Ve druhém poločase si domácí tým držel stejnou taktiku nakopávaných míčů na Vondru. Tato taktika však moc nefungovala a je škoda, že se domácí více nepokoušeli zakládat útoky jinými způsoby. Druhá půle proběhla víceméně nezáživně a až na gól hostů, který padl v 67.minutě se nic podstatného nestalo. Hajdari se na levé straně uvolnil a míč nacentroval před branku domácích, tam se v souboji na malém vápně dokázal prosadit Roman Špatenka a míč doslova dotlačil do domácí branky a poslal tak hosty do vedení. Zbytek zápasu proběhl už úplně bez nějakých výraznějších šancí a hosté si tak odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Sloupnice - Martin Mikulecký (hráč): Po celý zápas jsme dle mého názoru měli herní převahu, bohužel jsme ji nedokázali přetavit v góly a soupeř si od nás odvezl tři body.

TJ Semanín
Semanín - Michal Dvořák (hráč a trenér): Na to, že jsme do Sloupnice odjížděli bez pěti hráčů základní sestavy, tak jsou pro nás tři body z venku hodně důležitý. Neřekl bych, že zasloužené, ale spíše šťastné.



Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - M. Šplíchal [-] , J. Šplíchal [-] , T. Jelínek [-] - - V. Fikejz [-] (86. M. Dočkal [-] ) , J. Vondra [-] - V. Jelínek [-] (76. P. Kupka [-] ) , J. Vera [-] , L. Štarman [-] (66. P. Nguyen [-] ) , R. Šplíchal [-] , M. Motyčka [-]

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - B. Sokol [-] , M. Tomeš [-] (88. O. Chupík [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Šimek [-] , M. Špatenka [-] , P. Hajdari [-] , R. Špatenka [-] , D. Flídr [-] , R. Altenburger [-] , T. Herynek [-]

ŽK: 51. P. Hajdari , 77. R. Altenburger .
Hráči zápasu: R. Špatenka , P. Hajdari .
Místo: tráva. Počet diváků: 111. Rozhodčí: Felkl Petr - ZITA Miloslav, ZERZÁN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.