3:1
(0:1)
25. V. Král
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd v závěru otočil zápas s Poličkou


Branky


0

Utkání, které dle mého názoru nemělo žádného výrazného favorita. Polička se dokázala dostat do vedení, bohužel pro hosty o něj v poslední desetiminutovce přišla. Pojďme se podívat na to, co se všechno se v Újezdu stalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polička se dostala do vedení

Do první šance zápasu se dostali domácí, kdy jeden z jejich hráčů hlavičkoval před odkrytou brankou. Byl však tísněný jedním z obránců, nedokázal dobře zamířit a svou hlavičku poslal mimo branku. Ve 25.minutě se z gólu radovali hosté, po krásném centru na zadní tyč si na míč počkal Král, který hlavou míč usměrnil do domácí branky a poslal Poličku do vedení. Zbytek poločasu probíhal víceméně vyrovnaně, k žádné výraznější šanci se už ani jeden z týmů nedopracoval a do kabin se tak lépe odcházelo hostům z Poličky.

Střídající Chadima zahájil obrat domácích

Hosté museli na začátku druhé půle střídat kvůli zraněním a i v průběhu druhého poločasu prostřídali vcelku dost hráčů, což úplně jejich hře nepomohlo. V 50.minutě se u domácí branky zjevil osamocený Dittrich, který neatakován zakončoval, ale bohužel pro hostující tým přestřelil. Domácí sázeli hodně na nakopávané míče, které se jim nedařilo zužitkovat. V 80.minutě přišla chyba hostujícího Dittricha, který z půlky hřiště poslal malou domů gólmanovi. Malá domů byla ale opravdu malá a střídající Chadima byl u míče o chvilku dřív než gólman Slaný a míč dokázal dostat do branky a vyrovnal na 1:1. V 86.minutě se ke střele z dvaceti metrů odhodlal Lukáš Pechanec. Jeho střela nebyla nijak razantní a přesná, ale přes chumel hráčů zapadla krásně za tyčku a gólman Slaný, který měl zakrytý výhled, neměl na zákrok nárok. V nastaveném čase dokázal ještě domácí Chadima zvýšit na 3:1, když se dokázal ve vápně otočit s míčem a Slaného prostřelil po třetí. Újezd tak dokázal během deseti minut otočit zápas a mohl slavit tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Vyrovnané utkání, ve kterém jsme měli mírnou převahu. Zaslouženě, ale se štěstím jsme vyhráli.

SK Polička B
František Švec (hráč a trenér): Nás provází taková smůla, ale říká se, že když se nedaří, tak to na vás spadne všechno najednou a přesně tak je to u nás. Je škoda, že dobře rozehraný zápas ztratíme během posledních deseti minut.



Sestavy


TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - J. Beneš [-] , J. Faltys [-] , J. Fógl [-] , L. Hájek [-] - L. Pechanec [-] , J. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] (88. V. Žďára [-] ) , P. Prokop [-] - M. Kusý [-] , J. Kmošek [-] (62. T. Chadima [-] ) -

SK Polička B
O. Slaný [-] - F. Švec [-] (46. M. Dobeš [-] ) , P. Bureš [-] , J. Pavlík [-] , P. Scheib [-] - V. Netolický [-] (81. D. Ptáček [-] ) , A. Andrle [-] , L. Findejs [-] (56. M. Kysilko [-] ) - J. Dobiáš [-] (46. J. Dittrich [-] ) , V. Král [-] (63. K. Punar [-] ) - D. Kučera [-]

ŽK: 56. M. Kusý - 57. D. Kučera , 88. K. Punar .
Hráči zápasu: V. Lněnička , T. Chadima - D. Kučera , M. Dobeš .
Místo: tráva. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Kunc František - ZERZÁN Miloš, RŮŽIČKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.