1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetová opět nedokázala bodovat


Branky


0

V posledních kolech trápící se Řetová narazila na silné Jablonné. Utkání probíhalo v podstatě dle očekávání. Pojďme se podívat na to, jak utkání v Řetové vypadalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté otočili vývoj poločasu

Domácí hráči začali utkání lépe než jejich vyzyvatelé a hned v 6. minutě slavili gól. Po nepředvídatelném odrazu od jednoho z domácích hráčů se míč dostal k Turkovi, který stál sám před brankou soupeře a bez problému zavěsil. V 17. minutě byl nařízen pokutový kop pro hosty po faulu Šimka. Penaltu hosté nekopli vůbec dobře a Hůlka ji dokázal skvělým zákrokem vyrazit. Ve 24. minutě se už hosté radovali a bylo to po gólu Špačka. Ten před vápnem domácích vybojoval míč a střelou k tyči domácího Hůlku překonal. O deset minut později se hosté radovali podruhé, když si Václavek dokázal zpracovat dlouhý míč za obranu a zevnitř šestnáctky přeloboval Hůlku. Ve 40. minutě se hosté dostávali do obrovské šance, kterou chtěl vyběhnutím překazit Hůlka. Ten ale těsně za šestnáctkou fauloval, obdržel žlutou kartu a musel čelit nebezpečné standardní situaci. Standardku hosté zužitkovat nedokázali a po skrumáži ji dokázala domácí obrana odkopnout do bezpečí. První poločas skončil lepším výsledkem pro hostující tým, 1:2. 

Jablonné si pojistilo tři body

Druhý poločas nám moc zajímavého nepřinesl, domácí se snažili vyrovnat, ale hosté je do ničeho nepouštěli. Hrálo se spíše od šestnáctky k šestnáctce a většina šancí končila právě před vápny. Za zmínku stojí pouze třetí gól hostů z 82. minuty. Po krásné kombinaci na středu hřiště se hosté „proťukali“ a k šestnáctce, kde Beneš střelou z první poslal Jablonné do dvougólového vedení. Do konce zápasu se nic významného nestalo a utkání tak skončilo výsledkem 1:3.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řetová
Jiří Stránský (asistent trenéra): Hosté byli lepší, ale po výprasku ze Semanína se naše hra zlepšila, ale na body to dnes nestačilo.




Sestavy


TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - J. Turek [-] (50. T. Hanuš [-] ) , D. Volf [-] (65. M. Sokol [-] ) , R. Müller [-] (74. M. Jiroušek [-] ) , R. Voleský [-] (65. V. Šilar [-] ) , P. Flídr [-] , M. Voleský [-] , A. Šimek [-] (34. J. Gloser [-] ) , L. Vencl [-] , S. Sedláček [-] , F. Vašina [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - J. Uher [-] (87. M. Bednář [-] ) , D. Prokopec [-] , J. Kyllar [-] , J. Štruml [-] - P. Čermák [-] (74. L. Bednář [-] ) , O. Václavek [-] , M. Lička [-] , L. Krejsa [-] - J. Špaček [-] (80. M. Uher [-] ) , D. Beneš [-] (90. M. Kuvik [-] ) -

ŽK: 40. P. Hůlka , 80. F. Vašina - 20. L. Krejsa , 83. D. Prokopec .
Hráči zápasu: P. Hůlka , P. Flídr .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Morávek David - ČECH Karel, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.