1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonné doma vydřelo tři body


Branky


0

Šlágr kola, který měl nabídnout parádní podívanou a dal se čekat i větší gólový příděl. To bohužel nenastalo a domácí si dokázali udržet jednobrankový náskok až do konce utkání. Podívejte se na to, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kromě gólu domácích nám první půle nic nenabídla

První půle nám nenabídla mnoho zajímavého až na úvodní branku utkání. Celý poločas probíhal víceméně bez šancí a hrál se ne moc pohledný fotbal, který divákovo oko asi moc nezaujal. První šance přišla až v samotném závěru prvního poločasu a byla to šance gólová. Domácí se po pravé straně dostali až na půlku soupeře, kde poslali centr do šestnáctky, na který si naběhl Špaček a rybičkou poslal míč do branky Svitav. Jablonné vedlo 1:0 a za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Poločas plný šancí skončil bez branek

V 66. minutě se z ničeho nic sám před gólmanem zjevil domácí Scheib, který byl ze situace sám překvapený. Zvládl vystřelit, ale pouze do brankáře Šlahory. O pět minut později se do šance dostal Uhlíř, který hlavičkoval mimo domácí branku po centru od Kyncla. V 79. minutě se po brejku do šance dostali domácí hráči, kdy se jeden z nich dostal ke střele z malého vápna, proti které výborně zasáhnul brankář Stehlík. O minutu později se domácí dostali k rozehrávce standardní situace z pravé strany. Střela, která ze standardky vyplynula, byla ještě tečována, ale i přesto ji Stehlík dokázal vytěsnit mimo své tři tyče. V 83. minutě chyběly Scheibovi doslova centimetry, aby trefil centrovaný míč od Škraňky. Míč se dostal k jednomu z domácích obránců, který ho ve snaze o odkopnutí, nakopnul přímo do Scheiba, od kterého se odrazil těsně nad branku. Utkání skončilo výsledkem 1:0 pro domácí, kteří si připsali vydřené tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Svitavy B
Pavel Brandejs (asistent trenéra): První poločas jsme hráli ospale, ve druhém poločase jsme výkon zlepšili, ale zlepšení jsme nekorunovali gólem. Myslím, že zápasu by více slušela remíza.



Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
J. Šlahora [-] - J. Čada [-] (84. M. Uher [-] ) , D. Prokopec [-] , J. Kyllar [-] , J. Štruml [-] - P. Čermák [-] , O. Václavek [-] , M. Lička [-] , L. Krejsa [-] - J. Špaček [-] (75. J. Filip [-] ) , D. Beneš [-] (88. L. Bednář [-] ) -

TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - P. Uhlíř [-] , M. Švec [-] (46. O. Urban [-] ) , I. Kyncl [-] , J. Kubík [-] - F. Gregor [-] , F. Škeřík [-] (75. F. Škraňka [-] ) , L. Jukl [-] , D. Říha [-] - J. Scheib [-] , M. Ryšavý [-] (57. M. Křížek [-] ) -

ŽK: 71. M. Lička - 20. I. Kyncl , 84. P. Uhlíř , 89. J. Kubík .
Hráči zápasu: D. Stehlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Růžička Jiří - ŠIMEK Zdeněk, MARIÁNUS Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.