0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utrápený zápas dopadl lépe pro Sloupnici


Branky


0

Utkání, ve kterém se dala čekat vyrovaná hra, ale to co se v Újezdu odehrálo předčilo veškerá očekávání. Utkání nemělo moc vysokou kvalitu a konečné skóre tomu také napovídá. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Do první šance utkání se dostal Rozlívka, který ze slibné pozice přestřelil branku domácích. V 15. minutě se do své první šance dostali i domácí, kdy si Prokop dokázal zpracovat dlouhý míč a z rohu vápna vystřelil, ale bohužel pro domácí střílel vedle. Ve 20. minutě střelu zkoušel i Šplíchal, který se snažil o obstřelení gólmana, ten mu však střelu zlikvidoval. Ve 28. minutě se místo průniku do vápna, sám Kmošek vytlačil ze střelecké pozice a z úhlu vystřelil mimo branku hostů. Ve 35. minutě se k další střele dostal Rozlívka, ale opět přestřelil. Ve 38. minutě se sám na branku řítil Vondra st., ale brankář Motyčka ho vychytal. Ve 40. minutě se střelou prezentoval Jan Vera, ale opět byla nepřesná a zamířila nad branku. Poslední šanci první půle měl Jan Pechanec, který šelze strany s míčem směrem k brance, ale také ji netrefil. Poločas skončil za smírného stavu 0:0.

Hosté se dostali do vedení a dokázali si ho udržet

Druhý poločas byl o poznání klidnější a nenabídl nám v podstatě žádné šance. Ve 49. minutě přišla první branka utkání, kterou vstřelil hostující Vondra. Po chybě v domácí obraně se ke střele dostal Rozlívka, který orazítkoval tyč domácí branky. Od té se míč odrazil přímo na kopačky Vondry, který neměl se zakončením do prázdné branky problém a poslal tak hostující tým do vedení. O pšt minut později se do další šance hostů dostal Vondra, který šel sám na branku, ale brankář Motyčka ho skvěle vychytal a zabránil tak inkasování dalšího gólu. V posledních dvaceti minutách byli lepším týmem domácí, ale žádnou významnější šanci si už vypracovat nedokázali a tři body si z Újezdu odvezli hosté.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Kdybychom v prvním poločase využili alespoň polovinu šancí, které jsme měli, tak jsme bez problému vyhráli. Zápas to byl vyrovnaný a více by mu slušela remíza.

SK Sloupnice
Tomáš Karlík (vedoucí týmu): Bojovné utkání bez nějakého většího počtu vyložených šancí, které jsme vyhráli poměrně šťastně. Tři body jsou pro nás cenné.



Sestavy


TJ Horní Újezd
V. Motyčka [-] - J. Faltys [-] (46. R. Prokop [-] ) , J. Fógl [-] , L. Hájek [-] , J. Beneš [-] - L. Pechanec [-] , J. Pechanec [-] , V. Lněnička [-] , P. Prokop [-] - J. Kmošek [-] (58. T. Chadima [-] ) , M. Kusý [-] -

SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - T. Jelínek [-] , M. Šplíchal [-] - J. Vondra [-] (54. V. Fikejz [-] ) - J. Vondra [-] - R. Šplíchal [-] (87. P. Nguyen [-] ) , M. Rozlívka [-] , V. Vera [-] , M. Motyčka [-] , J. Vera [-] (66. J. Šplíchal [-] ) , V. Jelínek [-]

ŽK: 20. J. Faltys , 23. V. Lněnička , 73. J. Pechanec - 12. J. Vera .
Hráči zápasu: M. Rozlívka .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jelínek Jiří - PAVLAS Jiří, NEPRAŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.