0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenná Horka ubojovala venkovní výhru


Branky


0

Zcela vyrovnaný zápas jsme mohli vidět na hřišti ve Verměřovicích, celé utkání rozhodla situace z padesáté minuty. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas moc šancí nepřinesl

Ze začátku utkání byli lepší domácí, kteří více drželi míč, ale do první šance zápasu se přesto dostali hosté. V 16. minutě dostal skvělou přihrávku Bubela, který se s míčem ocitl na hranici malého vápna. V obrovské příležitosti však selhal a branku domácích o dva metry přestřelil. Ve 20. minutě poslal domácí Černaj dlouhý aut do vápna hostů, který propadl až na zadní tyč. U zadní tyče se nacházel Kmeť, který míč o pár centimetrů minul a přišel tak o možnost skórovat do zcela odkryté branky. První poločas nám již více nenabídl a do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0.

Jiroušek hostům vystřelil tři body

Hned ve 48. minutě se hosté dostali ke střele z hranice šestnáctky, kterou domácí gólman Pražák dokázal zneškodnit. V 50. minutě se po centru z levé strany prosadil hostující Jiroušek. Ten měl míč takzvaně na dlouhou nohu a i z toho důvodu se rozhodl zakončovat ve skluzu. Míč neomylně poslal pod břevno Pražákovi branky a hosté se dostali do vedení 1:0. O dvě minuty zahrával Mach přímý kop, který se od zdi odrazil jen těsně mimo branku domácích. V 67. minutě Kmeť centroval z pravé strany a jeho centr jen o kousíček minul Sklenář, který tak zahodil skvělou příležitost pro domácí. O deset minut později se do další šance domácích dostal opět Sklenář. Ten se už k hlavičce dostal, ale poslal ji o pár centimetrů mimo hostující branku. V 80. minutě se do poslední šance utkání dostal Jiroušek, který z dvaceti metrů krásně vystřelil, ale Pražák proti jeho střele skvěle zasáhnul. Tři body si nakonec odvezli hosté a pro domácí po vyrovnaném utkání nezbyl ani bod.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Verměřovice
Petr Hanuš (vedoucí týmu): Jednalo se o velmi vyrovnaný zápas, ve kterém byl soupeř o jeden gól lepší. Do zápasu jsme lépe vstoupili my, kdy jsme soupeře v úvodu první půle jasně přehrávali, ale paradoxně se do první šance dostali právě hosté. První půle byla však vcelku nezáživná a moc nám toho nenabídla. V druhém poločase však větší aktivitou disponovali hosté, kteří začali hrozit už od začátku druhé půle. Nám hrozby nestačily a tak přišel trest v podobě gólu Jirouška. My jsme si dokázali vytvořit nějaké další šance, do kterých se dostal Sklenář, ale ani jednu bohužel neproměnil a Horka si od nás odvezla všechny tři body.

TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Hosté byli v prvních třiceti minutách lepší, ale netrefovali branku. Poté jsme se začali tlačit více my a dokázali jsme to zužitkovat a utkání vyhrát.



Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - M. Nastoupil [-] , J. Černaj [-] , A. Mikula [-] , J. Tlapák [-] - M. Chládek [-] (66. M. Krulikovský [-] ) , J. Smejkal [-] , P. Ptáček [-] (66. M. Pražák [-] ) - R. Šebrle [-] , M. Kmeť [-] , J. Sklenář [-]

TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - Z. Dokoupil [-] , J. Mach [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - P. Čapek [-] , J. Škáva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Bulva [-] - J. Halamka [-] (89. P. Hasenöhrl [-] ) , M. Bubela [-] -

ŽK: 65. M. Chládek - 72. J. Bulva , 90. M. Bubela .
Hráči zápasu: J. Černaj , J. Sklenář - M. Richter , F. Jiroušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kunc František - HOŘÍNEK Lukáš, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.