J. Vondra 57.
M. Nastoupil 90. (vl.)
2:3
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovice si vezou tři body


Branky


57. J. Vondra , 90. M. Nastoupil (vl.) - 47. J. Sklenář , 58. M. Kmeť , 63. J. Sklenář
0

Utkání, které mělo být vyrovnané se odehrálo na hřišti ve Sloupnici. Podívejte se na to, jak celý zápas proběhl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas moc šancí nenabídl

Do první šance utkání se v desáté minutě dostával hostující Šebrle, kterého však v gólové situaci zastavil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. O tři minuty později byl Šebrle v další šanci, kdy k němu po rohovém kopu propadl míč a z hranice vápna vystřelil. Jeho střelu však perfektně pokryl domácí brankář Mikulecký a vytáhl ji nad břevno své branky. Další šance přišla až v 38. minutě kdy po dlouhém autu Černaje vznikla skrumáž v domácí šestnáctce, ale nikdo z hostů míč do branky dostat nezvládl. První poločas skončil výsledkem 0:0 a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu.

5 gólů a šťastnější konec pro Verměřovice

Ve 47. minutě přišla první branka utkání, kdy se po Chládkově centru ze 40ti metrů k míči dostal Sklenář a střelou z první zevnitř šestnáctky překonal Mikuleckého a poslal hostující tým do vedení. V 57. minutě se domácí po chybě hostujícího gólmana dočkali vyrovnání.  Pražák si vybíhal pro míč a chtěl ho rozehrát, jenže ten mu přeskočil kopačku a v tu chvíli se ho zmocnil Vondra, který neměl problém míč uklidit do prázdné branky a vyrovnal na 1:1. Vyrovnaný stav nevydržel dlouho, protože hned v 58. minutě šli do vedení opět hosté. Sklenář před šestnáctkou prodloužil míč na Kmetě, který si v situaci, kdy byl tváří v tvář gólmanovi poradil a poslal Verměřovice znovu do vedení. V 63. minutě došlo k chybě v domácí obraně, kdy se po špatné rozehrávce jednoho z nich k míči dostal Sklenář a v úniku sám na gólmana branku přesně trefil a zvýšil na 3:1. V 88. minutě hosté zahrávali standardní situaci z nějakých třiceti metrů, ze které Chládek napálil spojnici tyče a břevna domácí branky. V 90. minutě přišlo snížení, kdy si po centru z pravé strany míč do vlastní sítě srazil Nastoupil a upravil tak skóre zápasu na 2:3. Utkání však skončilo za stejného stavu a hosté z Verměřovic tak mohli slavit tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Verměřovice
Petr Hanuš (vedoucí týmu): Hráči předvedli zodpovědný výkon a ukázali, že nepatří na sestupové příčky.



Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - T. Jelínek [-] , M. Šplíchal [-] - J. Vondra [-] - J. Vondra [-] - M. Rozlívka [-] , R. Šplíchal [-] , J. Vera [-] (75. P. Nguyen [-] ) , M. Motyčka [-] , V. Jelínek [-] , V. Vera [-] (59. V. Fikejz [-] )

TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - J. Tlapák [-] (73. A. Mikula [-] ) , M. Pražák [-] , M. Nastoupil [-] , J. Černaj [-] - M. Krulikovský [-] , J. Smejkal [-] , M. Chládek [-] - R. Šebrle [-] , J. Sklenář [-] , M. Kmeť [-]

ŽK: 19. J. Vondra - 30. J. Černaj , 90. M. Chládek .
Hráči zápasu: J. Sklenář , M. Kmeť .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TROCHA Adam - LUKÁŠEK Jiří, SOCHOR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.