Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanškroun si v klidu dokráčel pro tři body


0

Utkání, ve kterém se dala čekat mírná převaha domácích, která nakonec byla o poznání větší. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili solidní vedení

První branka celého utkání padla poměrně brzy a bylo to hned v 5. minutě, kdy se ne levé straně dokázal uvolnit Černušák, který do vápna poslal skákavý míč na Hostovského a ten ho bez problému uklidil za záda gólmana Reka a poslal tak domácí do brzkého vedení. O pět minut později však bylo pro hostující tým ještě hůř, když se střelou k tyči, po zpětné přihrávce Doležala dokázal prosadit Veselý a zvyšoval tak už na 2:0. O minutu později se Doležal dostal ke střele zpoza vápna, ale pozorný Rek mu jeho střelu dokázal vytěsnit na roh. Ve 20. minutě se hosté dočkali snížení, kdy se po propadnutí domácí obrany do úniku dostal Chromý, který svůj samostatný únik bez problému zakončil a snížil tak na 2:1. Ve 23. minutě se Chromý dostal do další šance, tentokrát střílel nebo spíše loboval z nějakých pětatřiceti metrů. Jeho pokus však Jaroš konečky prstů vytlačil nad branku a další gól do své sítě nepropustil. Ve 26. minutě byl na hranici hostující šestnáctky faulovaný Fait za což byl logicky nařízen přímý volný kop. K tomu se postavil Černušák, který krásnou střelou trefil levou šibenici Rekovi branky a zvýšil na 3:1. Ve 27. minutě se do další šance hostů dostal opět Chromý, který střílel ze středu domácí šestnáctky. Ke střele se dostal po přihrávce Sedláčka, jenže střela mu příliš nesedla a gólman Jaroš s ní neměl sebemenší problém. První poločas skončil za stavu 3:1 a do kabin se tak lépe odcházelo domácím.

Lanškroun si výhru stačil ještě pojistit

Druhý poločas začal opět lépe pro domácí, kteří hned v 50. minutě navyšovali své vedení na 4:1. Vacek krásně prodloužil míč na Faita, který utekl po pravé straně a svou přihrávkou přesně našel Petruně, který se dostal do úniku a dokázal ho bezchybně zakončit střelou k levé tyči. V 56. minutě po levé straně utekl Hostovský, který míč posílal přízemním centrem na Petruně, který se snažil přelobobvat ležícího Reka, ale bohužel pro domácí trefil pouze břevno. V 58. minutě domácí zahrávali rohový kop, po kterém se na penaltě k míči dostal Veselý, který jen těsně minul Rekovu branku. V 61. minutě se ke střele zpoza vápna dostal Kolář, ale o kousek ji minul. V 63. minutě přišla poslední branka celého utkání, kterou po centru Černušáka z levé strany vstřelil Hostovský, který svým druhým gólem v zápase poslal domácí do vedení 5:1. V 69. minutě se do úniku z pravé strany dostal Novotný, jehož střela však orazítkovala břevno Jarošovi branky. To bylo z utkání vše, domácí si z něj odnesli přesvědčivou výhru 5:1 a samozřejmě tři body.



Ohlasy k zápasu


FO Lanškroun B
Milan Růžička (trenér): Jasně zasloužené vítězství, když jsme byli po celý zápas lepší s výjimkou pasáže, kdy soupeř snížil na 2:1.




Sestavy


FO Lanškroun B
J. Jaroš [-] - R. Šišan [-] (68. P. Stasiowski [-] ) , L. Fait [-] (63. M. Farkaš [-] ) , D. Richtr [-] , T. Černušák [-] , O. Veselý [-] , L. Vacek [-] , O. Macháček [-] , P. Petruň [-] (79. O. Kučera [-] ) , R. Hostovský [-] (84. D. Kristek [-] ) , O. Doležal [-]

TJ Sokol Dlouhá Loučka
M. Rek [-] - D. Blecha [-] , K. Jochec [-] , L. Kolísek [-] - J. Bubeník [-] (46. P. Novotný [-] ) , D. Křivánek [-] , J. Šmíd [-] , J. Marván [-] - P. Chromý [-] , J. Kolář [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 50. O. Macháček , 60. L. Vacek - 50. D. Křivánek , 71. L. Kolísek , 89. K. Jochec .
Hráči zápasu: R. Hostovský , T. Černušák .
Místo: Albrechtice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Seidl Drahomír - PAVLAS Jiří, PAPÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.