M. Kusý 24.
2:1p.
(1:1)
37. L. Jukl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy si z Újezdu vezou pouze bod


Branky


24. M. Kusý - 37. L. Jukl
0

Utkání, ve kterém jsem osobně remízu očekával. Svitavy nemají moc dobrou formu a v Újezdu to jen a jen potvrdily. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nám nabídl dvě branky

První pořádná šance utkání přišla až ve 22. minutě, kdy Křížek krásnou uličkou do úniku vyslal Jukla, který z pravé strany odcentroval na zcela osamoceného Juříka a ten se z prostoru penalty rozhodl k ukvapenému zakončení a hlavou poslal míč nad branku. O minutu později se do šance dostal Chadima, který vystihl přihrávku soupeře, ale střelou z šestnáctky branku minul. O další minutu později se do další šance domácích dostal Kusý, který po centru Prokopa z pravé strany nadvakrát překonal Stehlíka a poslal tak domácí do vedení. Ve 37. minutě dokázali hosté srovnat, když se po centru Juříka z levé strany dokázal na zadní tyči prosadit Jukl, který hlavičkou do protipohybu brankáře Škeříka rozvlnil síť a srovnal na 1:1. Ve 42. minutě se do další šance dostal Patrik Prokop, který se však ukvapil a zbrkle zakončil. Z pravé strany mohl postupovat sám na brankáře, ale rozhodl se pro střelu, která se mezi Škeříkovi tři tyče nevešla. První poločas skončil za stavu 1:1.

Nezáživný druhý poločas zamířil do penalt

Druhý poločas byl o poznání horší než ten první. Nenabídl nám v podstatě žádné šance, či zajímavé situace. Jediná akce, která stojí za zmínku, se udála v 58. minutě. Říha si na středu hřiště „udělal“ hráče a míč posunul na pravou stranu, kde si ho převzal Bartoš, který poslal krásný centr do vápna na Juříka a ten ho jen o kousíček minul. Ze slibné příležitosti nic nevzniklo a ve zbytku poločasu se hrál fotbal od vápna k vápnu, bez šancí nebo jakýchkoliv nebezpečných situací a tím pádem utkání skončilo za stavu 1:1 a šlo se na penalty.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Horní Újezd
Ing. Zdeněk Bednář (trenér): Remíza je podle mého názoru spravedlivým výsledkem. V prvním poločase jsme byli lepší my, v tom druhém zase hosté.

TJ Svitavy B
Pavel Brandejs (asistent trenéra): Opět jsme nepodali dobrý výkon a v nehezkém zápase jsme brali zasloužený bod.



Sestavy


TJ Horní Újezd
P. Škeřík [-] - J. Beneš [-] , L. Hájek [-] , J. Fógl [-] - P. Prokop [-] , V. Lněnička [-] (60. J. Faltys [-] ) , J. Pechanec [-] (90. V. Žďára [-] ) , R. Prokop [-] , L. Pechanec [-] - M. Kusý [-] , T. Chadima [-] (64. J. Kmošek [-] ) -

TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - M. Křížek [-] (60. J. Scheib [-] ) , D. Juřík [-] (90. M. Švec [-] ) , L. Jukl [-] , M. Ryšavý [-] (64. F. Škraňka [-] ) , D. Říha [-] , F. Škeřík [-] (13. P. Bartoš [-] ) , F. Gregor [-] , P. Čonka [-] , P. Uhlíř [-] , J. Kubík [-]

ŽK: 27. T. Chadima , 37. J. Pechanec - 38. L. Jukl , 85. P. Uhlíř .
Hráči zápasu: L. Hájek , M. Kusý - J. Kubík , P. Uhlíř .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čapek Jan - HALDA Petr, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.