2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řetová prodloužila sérii proher


Branky


10. M. Kmeť , 26. M. Kmeť
0

Do Verměřovic přijela trápící se Řetová, která se už potřebuje v nějakém zápase odrazit a začít sbírat body. Podívejte se na to, jak se Řetové dařilo právě ve Verměřovicích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení pro domácí

První šance utkání přišla v 10. minutě a hned to byla šance gólová. Domácí Kmeť si všiml vyběhnutého Šilara a krásným lobem ze čtyřiceti metrů ho překonal a poslal domácí do vedení. Ve 26. minutě přišla druhá branka domácích a byl to opět Kmeť, kdo ji vsítil. Po výkopu gólmana se k míči dostal Kmeť, který obráncům unikl středem hřiště a z dvaceti metrů Šilara opět přeloboval a zvýšil tak na 2:0. Nutno podotknout, že asistenci na brance si připsal domácí brankář Pražák. Ve 30. minutě domácí Šebrle rozherával standardní situaci ze třiceti metrů, rozhodl se pro střelu, kterou Šilar pouze vyrazil a k odraženému míči se dostal Krulikovský, který však zakončoval svou slabší pravou nohou a ze slibné pozice výrazně minul branku Šilara. Ve 43. minutě se do velké šance dostali hosté, kdy po rohovém kopu nejprve hlavičkoval Vencl a následně dorážel Voleský, ale ani jeden z nich nedokázal protlačit míč za Pražákovi záda a skóre se tak neměnilo. První poločas skončil za stavu 2:0 pro domácí, kteří tak do kabiny odcházeli spokojenější.

Domácí si utkání pohlídali

Hned ve 47. minutě domácí Michal Kmeť útočil na hat-trick, když se po rohovém kopu dostal k odraženému míči a z hranice vápna ho poslal směrem na branku. K jeho smůle ho poslal přímo doprostřed branky, kde stál připravený Šilar, který se zákrokem neměl problém a jeho střelu zlikvidoval. V 62. minutě domácí Mikula vysunul Šebrleho, který se s míčem řítil sám na brankáře Šilara, bohužel se rozhodl pro kličku, kterou mu Šilar skvěle ukopl a z šance tak nic nebylo. V 78. minutě Chládek přihrávkou mezi obránce do úniku poslal Kmetě, který ovšem ztroskotal na Šilarovi, ten jeho střelu dokázal vytěsnit na roh. V 83. minutě se do další šance dostal Kmeť, který se snažil Šilara obejít, ale ten mu pohotově skočil pod nohy a po odrazu od nohou Kmetě mohl Šilar v klidu rozherávat od branky, protože se míč odrazil do zámezí. V 88. minutě se do poslední šance zápasu dostali hosté, kdy mezi domácími stopery propadl míč, kterého se ujal Müller a z kraje šestnáctky vystřelil jen těsně vedle Pražákovi levé tyče. Utkání skončilo za stavu 2:0 a domácí si tak zajistily cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Verměřovice
Petr Hanuš (vedoucí týmu): Jednalo se o utkání, ve kterém jsme se museli vyrovnat s absencí Jiřího Sklenáře. I když se herně moc nedařilo, tak jsme povinnou výhru uhráli a tři body máme.

TJ Sokol Řetová
Jiří Stránský (vedoucí týmu): Pořád se pereme s tím samým, nemůžeme vstřelit gól a je jasné, že bez toho nemůžeme vyhrávat.



Sestavy


TJ Sokol Verměřovice
L. Pražák [-] - J. Černaj [-] , J. Mikyska [-] , M. Nastoupil [-] , J. Tlapák [-] - J. Smejkal [-] (46. P. Formánek [-] ) , M. Chládek [-] , M. Pražák [-] , M. Krulikovský [-] (60. A. Mikula [-] ) - R. Šebrle [-] (86. J. Vosecký [-] ) , M. Kmeť [-]

TJ Sokol Řetová
V. Šilar [-] - R. Müller [-] , J. Turek [-] (62. P. Hůlka [-] ) , D. Volf [-] , T. Hanuš [-] (46. R. Chudý [-] ) , P. Flídr [-] , R. Voleský [-] , A. Šimek [-] (60. F. Vašina [-] ) , M. Voleský [-] , L. Vencl [-] , L. Bače [-]

ŽK: 40. J. Černaj , 46. M. Pražák - 32. R. Müller , 47. L. Vencl , 87. P. Hůlka .
Hráči zápasu: L. Pražák , M. Kmeť .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Svatoň Ondřej - JANSA Adam, PAPÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.