1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy si zajistily první místo


Branky


41. P. Čapek - 8. V. Louda , 32. R. Svoboda (vl.) , 56. J. Kovář , 77. P. Pavlák , 84. P. Pavlák
0

Favorizované Libchavy se v posledním podzimním utkání představily na hřišti Kamenné Horky. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libchavští šli do vedení

Do první vážné šance utkání se dostali hosté, kteří svou první branku vstřelili hned v 8. minutě. Po rohovém kopu centrovaný míč propadl na malé vápno, kde stál připravený Louda, který ho pohotově uklidil za Vraspírova záda a poslal hostující Libchavy do vedení. Ve 29. minutě se domácí Škáva dostal do úniku po levé straně. Gólman Zeman proti němu vyběhl a Škáva se rozhodl Zemana přelobovat, ale to se mu naneštěstí pro domácí nepovedlo a svůj lob zamířil jen těsně nad Zemanovu opuštěnou branku. Ve 32. minutě se Paukert dostal ke střele z kraje vápna, kterou chtěl domácí Svoboda odkopnout, ale míč trefil tak nešikovně, že skončil za zády Vraspíra a byla z toho vlastní branka. Ve 41. minutě měli domácí výhodu v podobě přímého volného kopu z třiadvaceti metrů, kterého se ujal Čapek a Ujal se ho náramně. Krásnou střelou vymetl pravou šibenici Zemanovi branky a snížil tak na 1:2. Tento stav vydržel až do konce prvního poločasu a s výsledkem tak mohli být spokojenější hosté.

Hosté si své vítězství pojistili

V 56. minutě se k odraženému míči na kraji šestnáctky dostal hostující Kovář, který z dvaceti metrů zamířil přesně k Vraspírově tyči a zvýšil na 1:3. V 65. minutě se ke střele z kraje vápna dostal Ďuriš, jehož dělovku zastavilo až břevno domácí branky. V 77. minutě se hostující Hájek dostal do úniku, poté ho zakřižoval Pavlák, který mu míč sebral a pokračoval s ním dál až do zakončení, ve kterém nezklamal a zvýšil na 4:1 pro Libchavy. V 84. minutě si za obranu domácích naběhl Pavlík, který si přebral míč a pokračoval s ním směrem k Vraspírovi, kterého podruhé v zápase prostřelil a zvýšil na konečných 1:5. Utkání tedy skončilo tímto stavem a hostující Libchavy se díky prohře Jablonného posunuly na první místo v tabulce.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenná Horka
Petr Chodil (vedoucí týmu): Herní kvalita byla na straně hostí. Dnes nás předčili po všech stránkách a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Jsme rádi, že jsme získali povinné tři body. V kombinaci s tím, že Jablonné prohrálo v Semaníně, kterému děkujeme za pomoc a dnes to náležitě oslavíme.



Sestavy


TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - Z. Dokoupil [-] , R. Svoboda [-] , J. Mach [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - F. Jiroušek [-] , P. Čapek [-] , M. Nedoma [-] - M. Bubela [-] , J. Škáva [-] -

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Lžíčař [-] , F. Motyčka [-] , P. Vaňous [-] - T. Paukert [-] (65. D. Hájek [-] ) , M. Kopfštein [-] (46. J. Kovář [-] ) , D. Ďuriš [-] , V. Louda [-] - D. Prášil [-] , P. Pavlák [-] (85. J. Vítek [-] ) , M. Martinec [-]

ŽK: 55. D. Nekvinda , 57. J. Mach , 61. J. Škáva - 67. D. Hájek .
Hráči zápasu: J. Škáva - V. Louda , P. Pavlák , J. Kovář .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Seidl Drahomír - NOVÁKOVÁ Karolína, SMITKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.