3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička ze Sloupnice neveze ani bod


Branky


0

Zápas, který nám měl nabídnout víceméně vyrovnaný fotbal se nakonec vyvíjel zcela jinak. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas moc šancí nepřinesl

Ve 20. minutě se k zakončení na zadní tyči dostal Bureš, který však střílel příliš zbrkle a branku minul. Ve 30. minutě se k míči v dobré pozici dostal Bureš, který však místo střely zvolil přihrávku na zadní tyč, kde však nenašel nikoho ze spoluhráčů a šanci tak zahodil. V 25. minutě se Vondra st. dostal po rohovém kopu do zakončení z kraje šestnáctky, ale o kousek minul branku Poličky. Ve 35. minutě přišla poslední šance prvního poločasu, když Rozlívka na hranici vápna udělal kličku jednomu z obránců a zkoušel přelobovat brankáře, což se mu nepovedlo. První poločas tak skončil za nerozhodného stavu 0:0. 

Domácí třemi brankami utkání rozhodli

Ve 49. minutě Vondra st. posunul míč na Vondru ml., který vyslal Rozlívku do samostatného úniku a ten ho křižnou střelou proměnil a poslal tak domácí do vedení 1:0. V 60. minutě přišla druhá branka domácího týmu, kterou vstřelil Vondra ml. Ten se po individuální akci, kdy přešel přes tři hráče hostů, dostal až do zakončení, kdy krásnou střelou vymetl levou šibenici hostující branky a zvýšil vedení domácích na 2:0. V 75. minutě se k zakončení dostal Štarman, který z dobré pozice zamířil pouze do gólmana a svou šanci tak nevyužil. V 86. minutě přišla poslední branka celého utkání, když se ke střele dostal Štarman, který však trefil obránce hostů. Od něj se míč odrazil pouze ke Kupkovi, který brankáře Poličky prostřelil a zvýšil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Sloupnice
Tomáš Karlík (vedoucí týmu): Dnes jsme ukázali, že v posledních utkáních má naše hra stoupající tendenci a dnešní utkání jsme zcela ovládli a zaslouženě jsme zvítězili.

SK Polička B
František Švec (hráč a trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů, kdy v první půli jsme byli lepším týmem a nikdo by se asi nedivil, kdybychom dali dva nebo tři góly. Bohužel se to nestalo, v druhém poločase jsme dostali rychlý gól, za deset minut druhý a bylo v podstatě po zápase.



Sestavy


SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - T. Jelínek [-] , V. Vera [-] (57. J. Šplíchal [-] ) , V. Jelínek [-] , R. Šplíchal [-] - J. Vondra [-] , V. Fikejz [-] (77. P. Kupka [-] ) , J. Vera [-] , M. Motyčka [-] (68. L. Štarman [-] ) - J. Vondra [-] , M. Rozlívka [-] (84. P. Nguyen [-] ) -

SK Polička B
O. Slaný [-] - P. Scheib [-] , J. Pavlík [-] , P. Bureš [-] , F. Švec [-] , K. Punar [-] (79. O. Pokorný [-] ) - D. Kučera [-] , M. Kysilko [-] - Z. Stodola [-] (57. S. Bureš [-] ) , V. Král [-] , M. Dobeš [-] -

ŽK: 84. S. Bureš .
Hráči zápasu: J. Vondra , J. Vera , M. Rozlívka - M. Dobeš , V. Král .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Kolbaba Pavel - JEHLÁR Radek, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.