Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Verměřovice ve Svitavách ostudně prohrály


Branky


3. J. Kala , 6. L. Jukl , 12. J. Kubík , 14. D. Říha , 22. D. Stehlík (p.) , 28. L. Jukl , 36. D. Juřík , 52. M. Křížek , 61. L. Jukl , 63. F. Škraňka , 75. F. Škraňka , 78. J. Scheib
0

Favoritem utkání byly domácí Svitavy, ale průběh celého utkání se očekávat nedal a byl doslova hrůzostrašný z pohledu hostů. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli sedm gólů

Hned ve třetí minutě se domácí dostali do vedení, když se po standardní situaci Jukla od gólmana odrazil míč do Kaly a od něj se míč dostal až za brankovou čáru, první gól byl pro domácí poměrně šťastný. O tři minuty později domácí zahrávali rohový kop, který měl na starost Jukl. Ten se přímo z rohového praporku trefil do branky hostů, nutno říci, že jisté přispění Sedláčka tam bylo. Ve 12. minutě Juřík ve vápně hostů vybojoval míč, který přihrál Kubíkovi a ten z nějakých šesti metrů křižnou střelou prostřelil Sedláčka a zvyšoval tak už na 3:0. Ve 14. minutě hostující Černaj poslal nepovedenou malou domů, kterou si přebral Říha, obešel Sedláčka a do prázdné branky zvýšil na 4:0. Ve 22. minutě v hostujícím vápně došlo k faulu na Říhu, po kterém byl nařízen pokutový kop. Toho se ujal brankář Stehlík, který střelou k levé tyči zvyšoval na 5:0. Ve 28. minutě Juřík krásně přenesl hru na Škraňku, který přihrával pod sebe na Jukla a ten svoji střelou k tyči zvyšoval na 6:0. Ve 36. minutě přišla poslední branka prvního poločasu, kterou po dlouhém nákopu Stehlíka a následném úniku vstřelil Juřík, který z pětadvaceti metrů přehodil vyběhnuvšího Sedláčka a zvyšoval tak už na 7:0. První poločas skončil stejným výsledkem a do kabin se tak podstatně lépe odcházelo domácím.

Domácí se zastavili až u dvanácté branky

V 52. minutě domácí na levé straně rychlé rozehráli standardní situaci, po které centroval Říha a na jeho centr si na zadní tyči naskočil Křížek, který zvýšil na 8:0. V 61. minutě Šraňka obdržel míč od Říhy a nacentroval ho do vápna, kde byl připravený Jukl, který ho hlavou dostal za Sedláčka a zvýšil na 9:0. O dvě minuty později Jukl poslal centr na zadní tyč, kde byl Škraňka, který míč za Sedláčkova záda doslova dotlačil a zvýšil na 10:0. V 75. minutě Křížek centroval z pravé strany na Škraňku, který podobně jako v předchozí situaci míč za Sedláčka dotlačil tělem a domácí byli ve vedení 11:0. V 78. minutě přišel poslední gól utkání, který po přihrávce Křížka z pravé strany vstřelil patičkou Scheib a stanovil tak konečné skóre 12:0.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Pavel Brandejs (asistent trenéra): Soupeř nás překvapil svým přístupem k zápasu a celkovou odevzdaností. Na utkání není co hodnotit.

TJ Sokol Verměřovice
Petr Hanuš (vedoucí týmu): Bez komentáře...



Sestavy


TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - D. Říha [-] , L. Jukl [-] , D. Juřík [-] (46. M. Křížek [-] ) , F. Gregor [-] , P. Uhlíř [-] (46. J. Scheib [-] ) , F. Škraňka [-] , P. Čonka [-] (89. F. Škeřík [-] ) , J. Kubík [-] (46. M. Švec [-] ) , I. Kyncl [-] , J. Kala [-]

TJ Sokol Verměřovice
J. Sedláček [-] - J. Černaj [-] , J. Mikyska [-] , J. Tlapák [-] , A. Mikula [-] - M. Chládek [-] , J. Smejkal [-] , M. Pražák [-] (66. P. Formánek [-] ) - R. Šebrle [-] , M. Kmeť [-] , J. Sklenář [-]

Hráči zápasu: L. Jukl , D. Juřík .
Místo: UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klír Jonáš - SCHMEISER Kamil, HALDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.