2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezemice z Choltic vezou cenný bod


Branky


0

Utkání, do kterého Sezemice nastupovaly ve značně oslabené sestavě. Každyý bodový zisk by měl pro Sezemické cenu zlata, tak se podívejte na průběh celého utkání! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas nabídl gól až na jeho konci

První poločas byl vcelku nezáživný a dlouho nám žádnou velkou šanci nenabídl. Hosté přijeli v oslabené sestavě, ve které se nacházelo hned několik hodně mladých hráčů. První půli měli pod kontrolou domácí, kteří byli více na míči, ale ze své převahy dlouho nemohli nic vytěžit. Až ve 44. minutě se po narážečce na levé straně a následném centru za obranu hostů k míči dostal střídající Blažek, který míč dostal za Báčova záda a poslal tak domácí do vedení gólem „do kabiny“. První poločas skončil za stavu 1:0 a do kabin se tak lépe odcházelo domácím.

Sezemice srovnaly a domácí přehrávaly

Do druhého poločasu hosté nastoupili jako vyměnění a na domácí vlétli hned od začátku. Ve 46. minutě se ke střele zpoza vápna dostal Tláskal, který jen těsně minul domácí branku. Hosté však dál pokračovali ve svém tlaku a to se jim vyplatilo, protože po jedné z jejich akcí se do zakončení dostal Knaute, který v 47. minutě srovnával na 1:1. Poté se hrálo víceméně nahoru dolů, ale Sezemice opravdu předvedly úplně jiný výkon než v první půli. Nějakých deset minut před koncem měli šanci ještě domácí, když se dokázal uvolnit Mach, obejít brankář, ale z úhlu trefil pouze boční síť Báčovi branky. To bylo ze zápasu vše, ten po konečném stavu 1:1 zamířil do penalt.

V penaltách byli úspěšnější domácí

V penaltovém rozstřelu dokázali domácí zvítězit v poměru 7:6 a díky tomu si připsali druhý bonusový bod.

 

Sledujte nás kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (trenér): Dnes bych chtěl pochválit celý tým za kolektivní výkon. Celý zápas odjezdili a myslím si, že na to v jaké jsme tu byli sestavě, tak jsme předvedli více než dobrý výkon.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
R. Zářecký [-] - P. Korbeľ [-] , R. Peml [-] , J. Hlaváček [-] , J. Kohoutek [-] (69. A. Viselka [-] ) - J. Kohoutek [-] , J. Jeřábek [-] , M. Hudec [-] (42. T. Blažek [-] ) , L. Mach [-] - T. Urbanec [-] , Š. Bolek [-] -

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - A. Tomášek [-] (46. J. Papšík [-] ) , J. Kříz [-] , J. Plecháč [-] , M. Popílka [-] , M. Ráliš [-] , A. Blažek [-] - L. Knaute [-] , L. Borovec [-] - V. Černohorský [-] , V. Tláskal [-]

ŽK: 32. J. Kohoutek , 63. P. Korbeľ - 83. A. Blažek .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Schmeiser Kamil - STARÝ Dominik, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.