P. Deutsch 49. (p.)
P. Deutsch 83.
P. Deutsch 87. (p.)
3:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Bělé dopadlo lépe pro domácí


Branky


49. P. Deutsch (p.) , 83. P. Deutsch , 87. P. Deutsch (p.) - 6. T. Vrabec , 27. T. Vrabec
0

Utkání, které nám nabídlo dva odlišné poločasy, kdy v tom prvním převládali hosté a v druhém zase domácí. Utkání přineslo velkou vlnu emocí ze strany hostujícího týmu, hlavně ve druhém poločase, kdy nesouhlasili s některými výroky sudího. Podívejte se, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do dvoubrankového vedení

První poločas začal lépe pro hostující Sruby, které dokázaly vstřelit gól už v šesté minutě. Po střele Kostky se od brankáře Zavřela míč odrazil přímo k Vrabcovi, který ho doklepl do branky domácích. Ve 27. minutě hosté své vedení dokázali navýšit, kdy se po přihrávce Jiráského prosadil opět Vrabec a poslal Sruby do vedení 2:0. O minutu později se domácí dostali k exekuci volného přímého kopu z kraje šestnáctky. Exekuci přímáku si vzal na starost Deutsch a svou střelou orazítkoval pravou tyč Horynovi branky. V 35. minutě se ke střele z kraje šestnáctky dostal Bakule, svou střelu však poslal nad Horynovu branku. Ve 40. minutě se Gerčák dostal do úniku, jeho šanci mu však skvělým zákrokem překazil brankář, který jeho střelu vykopl mimo branku. To bylo z první půle vše a hosté mohli jít do kabiny o dost spokojenější než domácí.

Dramatický druhý poločas

Ve 49. minutě hlavní sudí viděl a odpískal ruku ve vápně hostů a nařídil penaltu pro domácí tým. K té se postavil Deutsch a střelou k pravé tyči překonal brankáře Horynu. V 66. minutě se do šance dostal domácí Jelínek, který na branku Horyny poslal spíše lob než střelu a ten spadl až na vrchní síť za břevnem. V 69. minutě se ke střele z dvaceti metrů odhodlal Starý, bohužel pro domácí ji poslal těsně vedle hostující branky. O pět minut byl v další šanci opět Starý, který z pravé strany šestnáctky střílel na bližší tyč, ale tentokrát mu jeho střelu vychytal Horyna, který ji vyrazil na rohový kop. V 83. minutě se domácím nabídla možnost dalšího přímého kopu z dvaceti metrů a opět si ho na starost vzal Deutsch. Krásnou střelou vymetl šibenici Horynovi branky a srovnal na 2:2. V 87. minutě byl pro domácí nařízený druhý pokutový kop po faulu na Starého. Stejně jako v prvním případě se k němu postavil Deutsch a penaltu proměnil úplně stejným způsobem a domácí vedli 3:2. Stav už zůstal nezměněný a domácí si po dramatickém závěru nechali tři body doma.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): Z mého pohledu jsme absolutně nezvládli začátek utkání. Od třicáté minuty jsme měli utkání pod kontrolou a bylo jen otázkou času, kdy přidáme další góly.

TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): K rozhodčím se odmítám vyjadřovat. Gratuluji domácím ke sportovnímu štěstí, ale pro nás byla zajímavější cesta zpět domů, skrze Velkou Pardubickou, než to co se odehrálo v druhém poločase.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
L. Zavřel [-] - L. Nepivoda [-] , M. Starý [-] , J. Bakule [-] , P. Cincibuch [-] (80. J. Čásenský [-] ) , M. Žoček [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] (57. M. Braun [-] ) , P. Tamchyna [-] (69. A. Tomič [-] ) , T. Jelínek [-]

TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , T. Vrabec [-] (67. O. Prachař [-] ) , P. Šeda [-] , L. Chadima [-] , J. Kostka [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , M. Seidenglanz [-] (63. K. Benda [-] ) , R. Flídr [-]

ŽK: 89. L. Chovanec - 60. M. Seidenglanz , 87. V. Horyna .
Hráči zápasu: P. Deutsch - P. Šeda , T. Vrabec .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ziegler Vratislav - OBAJDIN Jan, RAMBOUSEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.