T. Michek 21. (vl.)
R. Pražák 45.
M. Lebeda 87.
3:0
kont.
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Možná kontumace v Cerekvici


Branky


21. T. Michek (vl.) , 45. R. Pražák , 87. M. Lebeda - 54. T. Michek , 73. T. Michek , 90. P. Soudek , 90. O. Čechlovský
0

V utkání se čeká na rozhodnutí komise STK z důvodu neoprávněného startu jednoho z hráčů Nasavrk. V zápasu může i nemusí dojít ke kontumaci, článek z utkání bude dodán zpětně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohledně kontumace utkání

Podle vyjádření zástupců statutárních orgánů KFS Pardubice předložila Sportovně technická komise (STK) návrh Disciplinární komisi (DK) ke kontumaci utkání. DK zasedá v průběhu příštího týdne, kdy vynese konečný rozsudek. Pravděpodobně by skutečně mělo dojít ke kontumaci utkání. Nicméně podle RS čl. 7 se mohou FK Nasavrky odvolat, poté by se celá událost řešila přes Odvolací a revizní komisi (ORK), která zasedá jednou za tři měsíce. Pokud i po rozhodnutí ORK se Nasavrky odvolají, bude se poté celá událost řešit na státní odvolací komisi FAČR. Celá událost se tedy může protáhnout na několik měsíců a výsledek bychom se mohli dozvědět někdy v průběhu jarní části sezony



Sestavy


TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - M. Šeda [-] , K. Oliva [-] , M. Kříž [-] , J. Růžek [-] - M. Hovorka [-] , P. Malý [-] (73. D. Uher [-] ) , R. Pražák [-] , M. Brychta [-] (68. R. Šeda [-] ) - M. Lebeda [-] (87. Z. Kysilka [-] ) , Z. Lorenc [-]

FC Nasavrky
T. Drášil [-] - M. Dostálek [-] , P. Soudek [-] , O. Boháč [-] - M. Plíšek [-] , R. Michek [-] , T. Michek [-] , J. Dostál [-] - O. Čechlovský [-] , J. Vojíř [-] - D. Hnízdo [-] (35. F. Dostál [-] )

ŽK: 72. R. Pražák , 88. Z. Lorenc - 55. O. Boháč , 62. F. Dostál , 74. P. Soudek , 76. J. Dostál , 86. R. Michek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klír Jonáš - HALDA Petr, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.