5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stolany Sezemicím nadělily bůra


Branky


17. D. Bakeš , 54. T. Vávra , 55. L. Dostál , 69. J. Kuchta , 82. J. Vácha
0

Sezemice už body potřebují jako sůl, aby se vyhnuly nepříjemným starostem kolem sestupových pozic. Ve Stolanech však neměly úplně svůj den a utkání nezvládly. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stolany šly do vedení

První poločas nenabídl moc pohlednou hru a byl po celou dobu víceméně nezáživný a nepřinesl mnoho šancí. Výjimkou byla gólová situace ze 17. minuty, kdy se o gól domácích postaral Bakeš. Ten se po vybídnutí jedním ze spoluhráčů dostal do úniku a celou situaci zakončil střelou zevnitř šestnáctky podél brankáře Báči a poslal tak domácí do vedení. Zbytek poločasu se hrál v podstatě vyrovnaný fotbal a opravdu nebylo moc k vidění. Poločas skončil za stejného stavu, tedy 1:0 a do kabin se tak lépe odcházelo domácím.

Čtyři góly domácích rozhodly o vítězi

Druhý poločas nám na rozdíl od toho prvního nabídl větší počet branek a bylo se tak na co dívat. V 54. minutě se po krásné kombinaci Vávry s Bakešem ke střele dostal prvně zmiňovaný a z prostoru penalty Báču překonal a zvýšil na 2:0. O minutu později Dostál obdržel krásný balón za obranu od Kuchty a řítil se s ním směrem k Báčovi, kterého s přehledem překonal a zvyšoval už na 3:0. V 69. minutě se po nedorozumění hostujících stoperů do úniku dostal Kuchta, který celou situaci zakončil jak nejlépe šlo a Stolany byly ve vedení 4:0. Poslední branka utkání padla v 82. minutě, kterou vstřelil domácí Vácha. Dostal se ke střele zevnitř šestnáctky a míč poslal mezi nohami Báči do branky a tím zvyšoval na konečných 5:0. Utkání tak skončilo o poznání lépe pro domácí a hosté utrpěli již třetí porážku v řadě.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): Sezemice jsme převýšili v zakončování akcí, hosté své akce většinou končili před naší šestnáctkou. Naše produktivita dnes rozhodla o bodech.

TJ Spartak Sezemice
Petr Málek (trenér): Děláme strašně moc chyb, neumíme jít jeden na jednoho, neumíme se uvolnit a chybí nám několik klíčových hráčů. Utkání by vypadalo asi jinak, kdybychom dali v prvním poločase gól, ale to jsou pouhé spekulace. V druhém poločase nás domácí přehráli a zasloužili si tři body. S takovými výkony nemáme v B.třídě co dělat.



Sestavy


SK Stolany
J. Tomáš [-] - M. Starý [-] (70. R. Ceral [-] ) , M. Hluchník [-] , O. Novotný [-] , T. Vávra [-] - D. Bakeš [-] , J. Hýl [-] , J. Vácha [-] , L. Fríbl [-] - L. Dostál [-] (64. M. Ždímal [-] ) - J. Kuchta [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - M. Popílka [-] (46. R. Skutil [-] ) , M. Ráliš [-] , J. Kříz [-] , A. Blažek [-] - L. Borovec [-] , L. Knaute [-] , J. Papšík [-] (46. V. Černohorský [-] ) , V. Langr [-] - J. Kašpar [-] , T. Večerník [-] (56. V. Tláskal [-] )

ŽK: 55. M. Starý - 25. T. Večerník , 37. J. Kříz .
Hráči zápasu: T. Vávra , J. Vácha , D. Bakeš - M. Ráliš .
Místo: tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Ujec Jiří - MRKVIČKA Martin, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.