Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sruby braly body v Cerekvici


Branky


0

Cerekvice na závěr podzimní části hostila Sruby, které určitě nepřijely prohrát. Podívejte se na celý průběh utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovali vedení

První branka celého utkání padla hned ve třetí minutě, kdy Roman Pražák před svou vlastní šestnáctkou ztratil míč, kterého se zmocnili hosté. Míč se dostal až k Jiráskému, který stál před zcela odkrytou brankou, do které neměl problém zakončit a poslal tak hostující Sruby do vedení. Ve 25. minutě hostující Vrabec vybojoval míč, který posunul na Chadimu a ten svou přihrávkou do úniku vybídl Jiráského, který si s celou situací poradil a navýšil vedení Srubů na 0:2. Ve 33. minutě se Lorenc dostal ke střele z kraje vápna a svým pokusem orazítkoval tyč Horynovi branky. Ve 39. minutě přišlo snížení domácích, když Malý po levé straně zatáhl míč, který nacentroval do vápna, kde se od Lebedova stehna odrazil za záda Horyny. První poločas tak skončil výsledkem 1:2.

Hosté přidali další branky

Hned v 54. minutě se ke střele z hranice šestnáctky po Kysilkově přihrávce dostal Uher, který Horynu prostřelil a srovnal stav na 2:2. O tři minuty později se Jiráský dostal s míčem za obranu, kde si ho dokázal před brankářem předkopnout a ten ho svým zákrokem poslal k zemi, za což byl odpískán pokutový kop pro hostující Sruby. K tomu se postavil sám faulovaný Jiráský, který ho se štěstím střelou k levé tyči proměnil. V 70. minutě došlo k přečíslení hostů, po kterém se k míči na pravé straně dostal Jiráský, který vyběhnuvšího brankáře Kusého přeloboval a stanovil konečné skóre 2:4.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Cerekvice
Tomáš Kusý (místopředseda klubu): Myslím, že máme štěstí, že je konec podzimu. Doufám, že nám pauza pomůže a na jaře budeme podávat lepší výkony.

TJ Sokol Sruby
Lukáš Simon (kapitán): Dnes jsme předvedli dobrý výkon a celé utkání jsme vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Slavoj Cerekvice
M. Kusý [-] - J. Vostrčil [-] (77. J. Teplý [-] ) , M. Šeda [-] (29. M. Hovorka [-] ) , Z. Kysilka [-] , J. Kusý [-] - R. Šeda [-] (70. J. Růžek [-] ) , R. Pražák [-] (46. D. Uher [-] ) , M. Kříž [-] , M. Lebeda [-] - P. Malý [-] (77. M. Brychta [-] ) , Z. Lorenc [-]

TJ Sokol Sruby
V. Horyna [-] - M. Jiráský [-] , J. Gerčák [-] , T. Vrabec [-] (88. M. Bělohlávek [-] ) , P. Šeda [-] (67. P. Kubík [-] ) , L. Chadima [-] (60. L. Laštovka [-] ) , J. Novotný [-] , L. Simon [-] , T. Dušek [-] , M. Seidenglanz [-] , K. Benda [-]

ŽK: 26. Z. Lorenc , 56. M. Kusý , 66. M. Kříž , 86. D. Uher - 26. T. Dušek , 32. P. Šeda , 59. J. Novotný , 84. L. Simon , 85. V. Horyna .
Hráči zápasu: M. Lebeda - L. Chadima , M. Jiráský .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bednář František - ZITA Miloslav, POLÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.