Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Nespěšný stihl za 38 minut gól a dvě karty


0

Utkání začalo ve zběsilém tempu. Ještě před poločasem bylo skóre 3:1, byla udělena červená karta Janu Nespěšnému a domácí vystřídali. Po poločase se už toho tolik zajímavého z hlediska vývoje zápasu nestalo. V souboji týmů ze spodní části tabulky tak byli úspěšnější fotbalisté Pomezí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoká první půle pro domácí

V souboji jedenáctého s třináctým se nečekal zajímavý zápas. Opak byl ale pravdou. Hlavně v prvním poločase se toho hodně událo.  Domácí začali velmi aktivně. První gól však vstřelili hosté. Ze standardní situace otevřel skóre Jan Raich, který dostal od fotbalistů Pomezí hodně prostoru k zakončení. Ti na gól reagovali svou typickou aktivní kombinační hrou. Do konce poločasu dali tři góly jako přes kopírák. První dal ve dvacáté minutě Jan Nespěšný, druhý přidal hned o minutu později Svoboda.

 

 Ve 26. minutě se zranil Michal Nespěšný a musel být střídán. Za deset minut po vstřelení první branky dostal její autor první branka žlutou kartu za podražení a o dalších osm minut déle udělal to samé, následovala druhá žlutá karta, která znamenala vyloučení. A tak se ani jeden Nespěšný nedočkal druhé půle. Dvě minuty před koncem poločasu opět po kombinaci, tentokráte už v oslabení, zvýšil na rozdíl dvou branek Pavel Pořízka.

Domácí více jak polovinu zápasu bránili v deseti a to úspěšně

Ve druhém poločase se toho již fotbalového příliš neodehrálo. Hosté se svou přesilovou hrou nenakládali příliš dobře. Výjimkou byla rána Michala Šmidberského v 58. minutě, která po teči skončila v brance Pravoslava Křemeňáka. Nanic dalšího se však již fotbalisté Horního Jelení nezmohli. Domácí bojovali a tak soupeře k ničemu vážnějšímu již nepustili. A tak v sokolském derby zvítězil tým Sokola Pomezí poměrem 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pomezí
Vítězslav Kotásek (trenér Sokola Pomezí): Nastoupili jsme slušně, ale místo toho, abychom po čtvrthodině vedli třeba 3:0, tak jsme z první standardky soupeře inkasovali, což by se nemělo stávat. Zápas jsme potom otočili, ale přišlo vyloučení a ve druhém poločase jsme museli změnit taktiku naší hry. Tu jsme plnili, jenže přišel brzký gól na 3:2 a poté už to byly jen nervy, naštěstí s dobrým koncem. Kluci to skutečně vybojovali, byli si vědomi, o co nám jde a že doma musíme zabodovat. Odvedli maximální výkon, samozřejmě s tím, že když jsme hráli padesát minut v deseti, tak jsme museli upustit od aktivního útočení a soustředit se na kvalitní práci v defenzivě. To jsme zvládli a týmu za to patří pochvala.




Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - L. Roušar [-] , P. Čejka [-] , M. Kotouček [-] , M. Mička [-] - M. Nespěšný [-] (26. P. Pořízka [-] ) , V. Ehrenberger [-] (79. O. Veselý [-] ) , J. Jožák [-] , J. Nespěšný [-] - J. Svoboda [-] , M. Leinweber [-]

AFK Horní Jelení
M. Hrdý [-] - J. Houžvíček [-] , Š. Rejnuš [-] , J. Raich [-] , J. Čermák [-] - L. Mile [-] (59. O. Maixner [-] ) , P. Kaplan [-] (46. L. Kaňkovský [-] ) , R. Hendrych [-] , T. Michálek [-] - D. Mrštík [-] , M. Šmidberský [-] -

ŽK: 30. J. Nespěšný , 63. J. Jožák - 30. L. Mile , 60. R. Hendrych , 69. Š. Rejnuš , 71. L. Kaňkovský , 76. J. Čermák . ČK: 38. J. Nespěšný .
Hráči zápasu: P. Pořízka - J. Raich .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Depeš Michal - KUNC František, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.