Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Ústí nad Orlicí přišla o šňůru neporazitelnosti


0

Béčko Ústí nad Orlicí přišlo o sérii zápasů bez prohry. Ba co více dostalo tříbrankový výprask na hřišti Pomezí. Dvěma brankami se na tom podíl Leinweber. Je však nutno dodat, že ústeční přijeli do Zámrsku se značně oslabeným týmem doplněným o hráče staré gardy a dorostu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na debakl to vypadalo již po první půli

B-tým Jiskry se v neděli musel potýkat s velkým personálním problémem. Kvůli kolizi zápasu s A-týmem opory mužstva jako Ráb či Falta šli hrát divizi. K tomu nastala ještě velká marodka, a tak bylo béčko doplněno o hráče staré gardy nebo dorostu. Ještě před zápasem bylo jasné, že fotbalisté z Ústí nad Orlicí to budou mít v Pomezí těžké.

 

Domácí si hned od začátku vytvořili velký tlak. Nebýt brankáře Jakuba Truhláře by to s Jiskrou dopadlo ještě hůře. Bránit remízu se Ústí dařilo do 21. minuty. Po přízemním centru se dostal ke střele Marek Leinweber a ranou s otočky vymetl šibenici. Za čtvrt hodiny přidalo Pomezí další gól a opět do šibenice. Tam míč hlavičkoval Michal Nespěšný.

Ve druhé části hry zápas pokračoval v podobném duchu

Po výměně stran se krom výměny samotné mnoho nezměnilo. Hráči Pomezí pořádali nájezdy na klec, kterou střežil skvěle chytající Jakub Truhlář. Téměř celou druhou půli likvidoval jednu šanci domácích za druhou. V samotném závěru po špatně vhozeném autu ze strany hráčů rezervy Ústí nad Orlicí jim domácí míč sebrali a po přihrávce na Marka Leinwebera padla kapituloval Truhlář potřetí. Leinweber  si připsal druhou branku v zápase a tak svou dosavadní sezónní porci branek v tomto zápase zdvojnásobil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pomezí
Zdeněk Stoklásek, sekretář Sokola Pomezí: Jsem rád, že se nám poprvé podařilo zdolat Hradiště, předtím jsme s tímto soupeřem čtyřikrát prohráli. Hned od první minuty bylo jasně vidět, kdo je pánem na hřišti a má radost ze hry. Pokračovali jsme v pohledné kombinační hře a branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Do poločasu byly tři a přestože po změně stran žádná další nepadla, bylo se na co koukat. Diváci na závěr odměnili hráče zaslouženým potleskem.

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jan Skácel, Ústí nad Orlicí B: Náš tým v tomto utkání moc velkou šanci neměl, přesto patří obrovský dík všem borcům, kteří v těžké situaci pomohli a na hřišti odevzdali vše.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - P. Čejka [-] , M. Kotouček [-] , M. Mička [-] , P. Drobný [-] - P. Pořízka [-] (73. D. Stodola [-] ) , J. Nespěšný [-] (70. L. Krajíček [-] ) , J. Jožák [-] - M. Nespěšný [-] , M. Leinweber [-] - J. Svoboda [-]

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - L. Bárta [-] (29. J. Kalousek [-] ) , M. Šebrle [-] , J. Kaláb [-] , P. Grunta [-] - P. Mačát [-] , M. Kopecký [-] , M. Fikejz [-] , D. Kvapil [-] , V. Pirkl [-] (69. P. Kalousek [-] ) - T. Chalupník [-] (81. J. Novák [-] )

Hráči zápasu: J. Truhlář .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komínek Lukáš - BENEŠ David, BEDNÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.