1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s posledním dle očekávání pro Libišany


Branky


0

Podzimní mistr A. třídy Libišany porazili tým z opačného pólu Horní Jelení. Výsledek byl o něco hubenější oproti očekávání. Zápas skončil nejtěsnějším rozdílem. Jedinou branku zápasu vstřelil mladík Pekáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól zápasu vstřelil Pekáč

Po vydařeném dochytaném zápase za vyloučeného Davida Šimona se do brány za vykartovanou jedničku opět postavil do brány záložník Adam Machala a ani dnes nezklamal. Kromě brankářské jedničky chyběla i další opora Jiří Kaufman, který se ve středu v zápase v Pardubicích zranil. Horní Jelení dobře bránilo a oslabená ofenzíva Libišan se z počátku nemohla do vážnějších šancí dostat. Konečně v 18. minutě se ujala střela benjamínka Libišan Daniela Pekáče. Gól však defenzivu Horního Jelení nepoložil a stále dobře bránili šance prvního týmu ligy.

Libišany potvrdily roli podzimního mistra

Ve druhém poločase se dostali Libišany už do slibnějších šancí. Dokonce třikrát nastřelili tyč brány, kterou hájil Michael Hrdý a měli i další tutovky. Další branku se jim už ale nepodařilo přidat. Domácí tak nakonec uhájili nejtěsnější vítězství. Pro zápas prvního týmu s posledním je to sice netypické skóre, ale i tak Libišany potvrdily úlohu podzimního mistra Ondrášovka I. A třídy. 



Ohlasy k zápasu


Pokud budeme bilancovat, co nám podzimní půl sezóna přinesla, tak můžeme být spokojeni. První příčka a pozice podzimního mistra A třídy je přesně to, o co jsme usilovali. Ale jsme teprve v půlce a je jasné, že teprve na jaře se bude opravdu lámat chleba. A pokud se podíváme na jarní los, vidíme, že hned první dva venkovní zápasy v Luži a Pomezí budou hodně těžké. 47 vstřelených branek je slušný průměr 3,6 branky na zápas, nejméně branek nám svítí i v kolonce obdržených branek - konkrétně 16. Znovu jsme si potvrdili to, co už dávno víme, že se dokážeme o body připravit především sami a to špatným přístupem, nedostatkem pokory a hledáním příčin tam, kde nejsou. V obou případech našich ztrát to tak bylo. Porážka v Dolním Újezdě byla dokonce z kategorie ostudných. Mužstvo se ale potom sebralo a podzim jsme už dohráli zase velice slušně. Mužstvo je potřeba okysličit novou krví a tak určitě dojde k pohybu směrem z mužstva ven i dovnitř. Zatím je jisté jen to, že u nás na jaře nebude hostovat lázeňský sniper Ondra Svatoň, který dal v našem dresu 5 branek a přejeme mu hodně sportovního štěstíčka i v další kariéře.




Sestavy


FC Libišany
A. Machala [-] - V. Strnad [-] (81. O. Svatoň [-] ) , D. Klement [-] , P. Vích [-] , J. Přikryl [-] , T. Kučera [-] - M. Vodička [-] (60. P. Kuric [-] ) , R. Horyna [-] , M. Hron [-] - J. Vydarený [-] , D. Pekáč [-] (67. L. Brož [-] )

AFK Horní Jelení
M. Hrdý [-] - M. Roček [-] (90. M. Šeda [-] ) , P. Kaplan [-] , O. Maixner [-] , J. Čermák [-] , Š. Rejnuš [-] - L. Mile [-] , J. Martinec [-] , J. Velinský [-] - T. Kabeláč [-] (84. J. Šumpík [-] ) , T. Michálek [-] -

ŽK: 35. D. Klement , 64. J. Vydarený , 89. M. Hron - 70. O. Maixner , 71. P. Kaplan .
Hráči zápasu: A. Machala - J. Čermák .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Obajdin Jan - MORÁVEK David, MRKVIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.