1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 15:00

3.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Hrádkem B a Holany skončil smírně


Branky


0

Za nedělního odpoledne sehrály mistrovské utkání týmy, na straně domácích to byl Hrádek B a na straně hostů Holany, které byly dle mého názoru mírnými favority. Zápas 1.B třídy nakonec skončil remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty trápila produktivita

Hosté vstoupili do zápasu o poznání lépe a do první šance se dostal Fořtík, zanedlouho se do další velké šance dostal Šanda, ale ani tentokrát se míč do branky nedostal. Největší šanci prvního poločasu měl hostující Torba, který šel sám na bránu, ale po faulu brankáře se nedostal k zakončení. Ve 38. minutě po centru do vápna skóroval domácí Petružálek. A první poločas tak skončil výsledkem 1:0

Brzké vyrovnaní k otočení výsledku nevedlo

Do druhého poločasu již nenaskočil zraněný Jiří Koleňák a nahradil ho jeho bratr Libor, který byl jediným náhradníkem hostí. V 56. minutě se hosté dočkali vyrovnaní, kdy vstřelil branku Fořtík po přihrávce Torby. Celé utkání mělo zajímavou diváckou kulisu, která čítala celkem 110 fanoušků. Utkání řídil kvalitně rozhodčí Prinz.



Ohlasy k zápasu



Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér Holany): Musím všechny kluky, kteří jeli na zápas, za bojovný výkon pochválit. Škoda jen, že jsme neproměnili alespoň polovinu z vypracovaných gólovek.



Sestavy


TJ Slovan Hrádek nad Nisou B
Š. Šedivý [-] - J. Kyncl [-] , J. Vondráček [-] , I. Kovač [-] , M. Janďura [-] - J. Stránský [-] (69. A. Konrád [-] ) , F. Bobvoš [-] , D. Breburda [-] , T. Horňák [-] (57. J. Bruner [-] ) - T. Petružálek [-] (75. M. Badi [-] ) , A. Kapras [-]

Dynamo FC Holany
R. Pavlíček [-] - L. Mikysa [-] , J. Kraus [-] , J. Koleňák [-] (43. L. Koleňák [-] ) , O. Kočí [-] - R. Torba [-] , V. Serdel [-] , P. Šanda [-] , P. Sýkora [-] , J. Souček [-] - J. Fořtík [-]

ŽK: 3. T. Petružálek , 16. Š. Šedivý , 43. A. Kapras , 52. F. Bobvoš , 63. I. Kovač , 76. J. Kyncl - 43. J. Kraus , 74. P. Sýkora .
Místo: UMT Hrádek. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Prinz Zbyněk - MAREK Ondřej, VRTAL Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.