Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 10:00

6.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločas snů v Pačlavicích


0

Po vítězství v minulém kole potřebovali domácí zvládnout i další domácí utkání s mužstvem ze spodních pater tabulky a posunout se do klidného středu. Díky kanonádě v prvním poločase utkání dosáhli domácí hráči vysokého vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do dalšího domácího utkání vlétli domácí hráči s velkým nasazením a po dvaceti minutách již vedli tři nula. Svoji jednoznačnou převahu dokázali do poločasu ještě víc brankové vyjádřit a před druhým poločasem bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, do šancí se začali dostávat i hosté, ale dokázali vstřelit pouze čestný úspěch. V poslední minutě dal David Vincenec výsledku utkání konečnou podobu. 



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér Pačlavic-Dětkovic "B": Do utkání mužstev z konce tabulky jsme nastupovali s cílem zvítězit, že se nám podaří získat v prvním poločase tak veliký náskok jsme samozřejmě nepočítali. To se projevilo na hře ve druhém poločase kdy se utkání jen dohrávalo.

TJ Habrovany
Miroslav Růžička - trenér Habrovan: Po velkých chybách v obranné hře jsme pustili domácí mužstvo do velkého náskoku a přestože jsme se ve druhém poločase zlepšili, na větší zkorigování výsledku to nestačilo.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Soldán [-] (69. M. Pozdíšek [-] ) , T. Vincenec [-] (46. J. Božák [-] ) , J. Kocourek [-] , J. Kuchtík [-] , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , L. Hádlík [-] (46. M. Navrátil [-] ) , L. Novák [-] , K. Kyas [-]

TJ Habrovany
A. Skřivánek [-] - Z. Modlitba [-] , R. Kopač [-] , M. Pořízek [-] , J. Pořízek [-] - L. Pořízek [-] , J. Souček [-] , M. Luska [-] , J. Hejný [-] - R. Novotný [-] , T. Tůma [-] -

Místo: Pačlavice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - STŘÍŽ Jan, DOSTALÍK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.