1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 16:30

22.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavské béčko po čtyřech kolech opět zvítězilo


Branky


0

Papírově měl být tento zápas pro domácí mužstvo velmi těžký. Hoštice na jaře ještě neprohrály a přes všechny problémy se sestavením mužstva dosáhly několika překvapivých výsledků. Přesto domácí mužstvo přetrhlo šňůru porážek a opět doma zvítězilo. Určitě jim k tomu pomohlo i to že, problémy se zraněními hostujících hráčů vyvrchlily ještě před zahájením utkání, když hrající trenér Hoštic Vratislav Kocourek, nakonec k utkání pro zranění vůbec nemohl nastoupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha a šance domácího mužstva

Na perfektně připraveném hřišti bylo domácí mužstvo od začátku lepší. Hostům se nedařila kombinace a navíc si nepřesnou rozehrávkou komplikovalo život i v obraně. První šanci nabídla obrana hostí Marku Bulantovi přibližně v polovině první části hry, ale s jeho sólovým nájezdem si brankář Hoštic Jiří Jenáček ještě dokázal poradit. Potom Jan Kuchtík hlavičkoval z dobré šance jen vedle branky hostů. Těsně před koncem poločasu nabídla hostující obrana nepřesnou rozehrávkou domácím útočníkům ještě jednu šanci a tuto již Jan Kuchtík dokázal proměnit v rozhodující branku utkání.

Ve druhém poločase již branky nepadaly

Začátek druhého poločasu patřil hostujícímu mužstvu, ale jejich převaha neměla dlouhého trvání a žádné větší šance nepřinesla. Po čtvrthodině hry ve druhé půli začali hrát opět domácí a nestárnoucí Zdeněk Kapounek aktivně dirigoval hru svého mužstva. Domácí si sice ještě nějaké brankové příležitosti vytvořili, ale hostující mužstvo stále držel ve hře brankář Jiří Jenáček. Nakonec si domácí jednobrankové vedení udrželi až do konce a získali velmi důležité vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice B
Jiří Soldán - trenér: Dnes v kabině zavládla velká spokojenost s výsledkem utkání. Po delší době jsme dokázali doma zvítězit a získat důležité body potřebné k záchraně v soutěži. Na naše poměry jsme si dokázali vytvořit dost šancí, hlavně jsme neudělali zbytečné chyby v obraně a tak nám nakonec jedna branka stačila k vítězství.

TJ Hoštice-Heroltice
Vratislav Kocourek - trenér: Z naší strany dnes špatný výkon, i hráči základní sestavy si na výborně připraveném hřišti nedokázali přesně přihrát. Jedné z několika chyb v rozehrávce jsme také dostali rozhodující gól. Hosté byli důraznější, rychlejší i přesnější a zvítězili naprosto zaslouženě.



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice B
L. Dopita [-] - J. Kuchtík [-] , M. Navrátil [-] , M. Bulant [-] , M. Pozdíšek [-] , L. Navrátil [-] , Z. Kapounek [-] , D. Vincenec [-] , J. Brablík [-] , K. Kyas [-] , O. Dostalík [-]

TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - M. Jünger [-] , V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] - V. Kocourek [-] , M. Autrata [-] , P. Kozák [-] , F. Kocourek [-] , P. Indra [-] - Z. Šváb [-] , D. Koutníček [-]

ŽK: 71. K. Kyas .
Hráči zápasu: M. Pozdíšek - J. Jenáček .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: Sekerka Jaroslav - LANC Martin (N), SYPĚNA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.