Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 13:00

11.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drnovice potvdrdili domácí neporazitelnost


0

    Souboj čtvrtého celku tabulky s desátým. To byl souboj Drnovic, které na tom byly hůře než jejich sobotní soupeř z Radslavic. Oba celky však dělily pouhé čtyři body a tak se dalo očekávat zajímavé střetnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Hostující celek měl mnohem lepší vstup do zápasu než domácí. Již po 74 vteřinách šel do vedení, když Pytela poslal nepříliš prudkou přízemní nahrávku na Hrušákovu branku a ten k překvapení všech míč neudržel a ten se dostal k Janu Donnebergerovi, který neměl problém ho ukllidit do prázdné branky. Tato branka ovlivnila úvodních deset minut, kdy domácí hráli hodně nepřesně. Na druhou stranu nutno dodat, že i hosté se do nějaké vážnější šance nedostali. Až v 11 minutě jsme viděli náznak šance, Ignačák přetáhl centr na Pyteli a ten zpracocval míč vě vápbě, ale jeho střelu zblokoval obránce hostů. Stejný moment jsme viděli ve 14 minutě, ale na konci akce byl Lukeštík. O minutu později podnikli hosté rychlý protiútok, kdy Jan Donneberger sklepl na Kremličku a ten z velkého vápna přestřelil. V 19 minutě posadil Lukeštík z rohu míč na hlavu Karabiny a Kučera předvedl parádní zákrok. Ve 24 minutě bylo srovnáno. Pytela vybojoval míč, zprava ho navezl do vápna a zpětnou nahrávkou našel na velkém vápně Lukeštíka, který míč zpracoval a přízemní střelou k tyči prostřelil Kučeru.  Ve 29 minutě vysunul Karabina Lukeštíka, který míč zatáhl zleva a nahrávkou do vápna našel nabíhajícíhi Vondřicha, který z první prostřelil Kučeru a poslal domácí do vedení. Domácí získali herní převahu a mohli přidat další branku. Ve 37 minutě vybojoval míč Karabina a nahrávkou pod sebe našel nabíhajícího Lukeštíka, který trefil tyč hostující branky. Ve 44 minutě zahrál Pavel Donneberger skvěle trestný kop přes zeď , ale u tyče stojící Karabina míč odhlavičkoval.

    Neuběhlo ani pět minut druhé části, kdy Ignačák našel ve vápně Pytelu a ten prostřelil Kučeru a zvýšil vedení domácích. V 61 minutě byl sám před vyběhnutým Kučerou Lukeštík, ale jeho lob brankář hostí vystihl. V 72 minutě přišla krásná výměna míče mezi Němcem a Pytelou , kdy druhý jmenovaný šel sám na Kučeru, kterého dokázal prostřelit a zvýšil vedení domácích na 4:1. To byly nejvýraznější momenty druhé části. Jinak jsme viděli fotbal plný nepřesnotí, který byl hodně přerušovaný. Moc pohledných akcí k vidění nebylo. Od 65 minuty začal domácí trenér Zbořil míchat sestavou. Tempo se ještě více zpomalilo a více začali hrát hosté. Zahrávali několik rohů a stanardek, ale bez výrazného efektu. Tedy, až na jeden okamžik. V 82 minutě se uvolnil ve vápně Posolda a nádhernou, křižní střelu opřel o tyč, od které putoval míč do branky. To byla závěrečná tečka za zápasem, v němž větší herní kvalita byla v první části hry.



Sestavy


FK Drnovice
R. Hrušák [-] - J. Gottvald [-] , P. Jelínek [-] , J. Ignačák [-] , M. Vaškeba [-] (28. V. Němec [-] ) , J. Vondřich [-] - R. Pytela [-] (75. D. Polášek [-] ) , D. Lukeštík [-] (65. J. Rozehnal [-] ) , V. Kučera [-] (65. M. Strnad [-] ) - M. Karabina [-] (75. M. Petřek [-] ) , P. Kabele [-]

TJ Radslavice
J. Kučera [-] - F. Kyncl [-] , J. Toman [-] (46. P. Adamec [-] ) , v. Sedlák [-] , J. Posolda [-] - J. Kremlička [-] , J. Konečný [-] , J. Pytela [-] , J. Donneberger [-] , P. Donneberger [-] - D. Gryc [-]

Místo: Drnovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NAVRÁTIL Antonín - BEDNÁŘ Jiří, STŘÍŽ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.