2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležité body získali hosté


Branky


0

Souboj posledních dvou celků tabulky byl vyrovnaný se šťastným koncem pro Vážany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

    Domácí nastoupili do utkání v oslabené sestavě díky zranění hráčů Začátek utkání se převážně odehrával ve středu hřiště s převahou hostů , kteří šli do vedení 1:0 po závaru před domácí brankou ve 13 minutě. Domácí se snažili odkopnout míč, ale  byl nastřelen domácí obránce od kterého se míč odrazil rovnou do sítě. Banka Dědice nedeprimovala a ty se snažily zapojit do hry a vytvořily si i golové šance. Ve 23 minmutě házel Martin Höfer dlouhý aut do vápna, kde míč tečoval Mašek a bylo srovnáno. Ve 35 minutě ztratili domácí míč na útočné polovině, čehož využili hosté k rychlému brejku a po centru z pravé strany se Píše trefil do odkryté části branky a vrátil hostům vedení.

      Úvod druhé části byl vyrovnaný, ale více brankových příležitostí měli přece jen domácí. Tak nebylo divu, že v 56  minutě srovnali zásluhou Höfera. Jenomže domácí se s remízy dlouho neradovali, když opět ztratili míč na vlastní polovině a po brejku se trefil Ryšánek a poslal hosty do vedení. Na tuto situaci se domácí snažili zaregovat. Nelze jim upřít snahu, ale brankově se již nedokázali prosadit a tak na své první vítězství stále čekají. Hosté se tímto odpoutali od svého dnešního soupeře. 

 



Sestavy


TJ Sokol Dědice
M. Vymazal [-] - M. Höfer [-] , T. Sochor [-] , M. Mašek [-] - L. Novák [-] , D. Křehlík [-] (46. M. Fridrich [-] ) , M. Rusňák [-] , J. Dorko [-] , J. Staněk [-] (35. P. Höfer [-] ) - M. Lukášek [-] , T. Rusňák [-] (72. J. Kunst [-] ) -

TJ Vážany nad Litavou
K. Beneš [-] - J. Hloužek [-] , M. Minařík [-] , L. Audy [-] (60. M. Minařík [-] ) - R. Robeš [-] (69. K. Opletal [-] ) , V. Kypr [-] , E. Bílek [-] , M. Pokorný [-] , M. Tůma [-] - P. Píše [-] , D. Ryšánek [-]

ŽK: 86. M. Mašek , 86. M. Höfer - 47. L. Audy , 75. P. Píše .
Místo: Dědice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Rek Lubomír - POKORNÝ Petr, LASOVSKÝ Květoslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.