1:1
(0:0)
57. R. Slovák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 14:00

8.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec se podělil s hosty z Kozojídek o body


Branky


71. T. Prachař - 57. R. Slovák (p.)
0

Kostelec ve třech posledních utkáních neuspěl. Naposledy se mu to povedlo 30.srpna, když na svém hřišti zdolal Nenkovice. Od té doby se výsledkově trápí a ani utkání s Kozojídkami nepřineslo výraznou bodovou změnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance hostí skončil poločas bez branek

V 8. kole Okresního přeboru přivítal Kostelec na svém hřišti nováčka z Kozojídek. Netradičně již v sobotu se hrálo proto, že domácí měli hody a rozhodně nechtěli hostům odevzdat všechny body. Hosté však přijížděli jako jasný favorit a od úvodu také měli více ze hry a byli mnohem nebezpečnější. Již v 5.minutě zahrozil z levé strany hostující útočník Ondřej Březina, jeho střílený centr však domácí obrana spolu s gólmanem Šalomounem s obtížemi zlikvidovala. Kozojídky od úvodu diktovali tempo hry a často se pokoušeli o střelbu zpoza vápna, většinou naštěstí pro domácí nepřesnou. Kostelec v první půli přežil díky skvělému Šalomounovi i díky skvěle postavené brance, neboť hosté nastřelili tyč ve 20.minutě, poté břevno ve 30.minutě a následně ještě Černý nešťastně trefil břevno vlastní branky. Mezitím ještě domácí Borkovec ohrozil svou branku, když  odvracel centr tak, že Šalomoun v brance musel být velmi pozorný. Hosté dopláceli na špatnou koncovku i na smůlu a v závěru poločasu jim mohlo být ještě hůře, neboť ve vyložené šanci se ocitl domácí Kvaltin, ale přestřelil. Do kabin tak odcházeli oba týmy za bezbrankového stavu, mnohem spokojenější však byli jistě domácí.

Kostelec vydoloval hodový bod

Od úvodu druhé půle se hra mírně vyrovnala a i domácí se konečně začali dostávat do zakončení, ale bohužel ve chvíli, kdy se zdálo, že domácí převezmou iniciativu, tak ve vápně zahrál nešťastně rukou domácí David Horák a byl z toho (správně nařízený) pokutový kop. Z něj se nemýlil Richard Slovák a poslal hosty v 57.minutě do vedení. Kostelec se však nevzdal a předvedl nejlepší čtvrthodinu v utkání, ale velká šance Kotáska, hlavičkujícího Křižky ani nadějná pozice Kvaltina vyrovnání nepřinesly. Kostelec se dočkal v 71.minutě, kdy se báječně ze 35 metrů přímo do šibenice trefil Tomáš Prachař a poprvé se tak naplno představil domácí divákům. Posledních patnáct minut chtěl Kostelec utkání otočit, ale otvíral svá zadní vrátka, což vyhovovalo hostujícímu Březinovi, který opět trefil břevno a také vybojoval velmi nebezpečnou standardní situaci z hranice vápna. Střela mířila přes zeď, ale skvělým zákrokem ji zlikvidoval domácí brankář a utkání tak dospělo k remíze 1:1, což domácí diváci kvitovali s povděkem a mohli vyrazit hodovat.



Sestavy


SK Kostelec
S. Šalomoun [-] - P. Borkovec [-] , M. Kotásek [-] (81. P. Hrbáček [-] ) , J. Kvaltin [-] (74. O. Lochman [-] ) , J. Černý [-] , R. Bužek [-] , D. Horák [-] , O. Křižka [-] , T. Prachař [-] (85. P. Lecián [-] ) , R. Hochman [-] , D. Horák [-]

SK Kozojídky
R. Grombíř [-] - J. Smištík [-] , J. Matuška [-] - T. Hanzelka [-] , D. Gloza [-] , J. Vitek [-] - O. Březina [-] - R. Slovák [-] , R. Grossman [-] , T. Doupovec [-] , P. Bančák [-]

ŽK: 66. D. Gloza .
Hráči zápasu: T. Prachař - O. Březina .
Místo: Kostelec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: ZÍMA Igor - KUKULA Ladislav, SVOBODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.