Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice mají další tři body díky dalšímu hattricku. Tentokrát úřadoval Michal Novák


Branky


0

Dolní Bojanovice nezvládají poslední utkání a ani toto se nestalo výjimkou. Získaly brzy dvoubrankové vedení, ale Michal Novák svým hattrickem zařídil nakonec výhru Mikulčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Bojanovice chtěly změnit situaci z posledních utkání, ve kterých byly neúspěšné. A začátek utkání byl z jejich strany naprosto mimořádný. Před slušnou návštěvou se domácí prosadili už v 6.minutě, kdy se prosadil Vladimír Blaha a poslal tak domácí do důležitého vedení. A když se Vladimr Blaha znovu prosadil ve 13.minutě a zvýšil náskok domácíh na rozdíl dvou branek, věřili domácí příznivci, že jejich tým míří za ziskem tří důležitých bodů. Domácí byli lepší a hosté nevypadli na to, že by průběh utkání změnili. Ve 30.minutě ovšem došlo ke zdramatizování utkání, když se poprvé v utkání prsadil Michal Novák a snížil tak stav utkání na 2:1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

Mikulčice otočily průběh utkání. Michal Novák vstřelil hattrick

Druhý poločas přinesl rovněž zajímavou kopanou. Oba týmy si vytvářely brankové situace, ale žádná z nich nepřinesla změnu skóre. Dolní Bojanovice usilovaly o vstřelení uklidňující branky, ale neuspěly. A tak využily nabídnutou šanci hosté. V 70.minutě dostal možnost k vyrovnání Michal Novák a svou šancí nepohrdl. Srovnal stav utkání na 2:2. A když se tentýž hráč proasil v 81.minutě svou třetí brankou utkání a otočil stav utkání na 2:3 zavládla na straně Mikulčic radost ze zisku tří cenných bodů. Filip Pochylý vystřílel v minulém týdnu svým hattrickem tři body Mikulčicím. Tentokrát ho zastoupil Michal Novák, jehož tři branky znamenlay posun v tabulce, ve které se dotáhly právě na Dolní Bojanovice. Pro ty to byla už čtvrtá porážka v řadě. 



Sestavy


SK Dolní Bojanovice
J. Bílík [-] - T. Veselý [-] , A. Řezáč [-] (82. S. Geschwandtner [-] ) , O. Stávek [-] , F. Seják [-] - M. Bohun [-] , J. Stávek [-] , P. Půlkrábek [-] - V. Blaha [-] (72. M. Dvořák [-] ) , P. Bohun [-] (66. Z. Kuchyňka [-] ) - J. Seják [-] (66. A. Tomaštík [-] )

TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - M. Konečný [-] , F. Pochylý [-] , P. Jánoš [-] , M. Novák [-] (90. L. Hubáček [-] ) , J. Anovčín [-] (80. T. Konečný [-] ) , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , M. Jakubíček [-] , I. Šuga [-]

ŽK: 50. J. Stávek - 72. M. Novák , 80. F. Pochylý , 89. M. Jakubíček .
Hráči zápasu: M. Novák .
Místo: D.Bojanovice. Počet diváků: 200. Rozhodčí: ZÍMA Igor - RAČICKÝ Michal (N), HROMEK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.