Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhřice zdolaly Kostelec. Ovšem výsledek je pro hosty krutý


Branky


0

V dalším kole okresního přeboru zavítal Kostelec do Uhřic, kde vzhledem k postavení obou týmů v tabulce byli domácí favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vytěžili z minima maximum

Úvod utkání a dá se říct, že i celý první poločas však patřil hostům z Kostelce, kteří měli územní převahu a také šance. Domácí se dostávali k ohrožení kostelecké branky především díky standardním situacím, které jako vždy výborně zahrával Valihrach. To důležité se však v první půli až na její závěr dělo před brankou Uhřic. Nejdříve se dostal do vyložené šance Dušan Horák, ale z jasné pozice mezi malým vápnem a penaltou přestřelil branku Uhřic, o chvíli později Talaš trefil tyč domácí branky a dorážka mladíka Kvaltina proskotačila po brankové čáře vedle branky. Poté nedokázali gólově zúročit nájezd dvou na jednoho Talaš s Prachařem. Následně na hřišti vzplály emoce, ve středu hřiště byl ostře faulován hostující Prachař a poté se ohnal po soupeři, rozhodčí byl však na Kostelec v této chvíli mírný a nesportovní chování ocenil jen žlutou kartou. To se však nedá říct o chvílích, které následovaly, neboť počet standardek v okolí vápna Kostelce začal narůstat a ne vždy se dle názoru hostujících hráčů a diváků jednalo o fauly. Domácí nakonec ve 45. minutě dokázali jednu ze standardních situací přetavit ve vedoucí gól, když se na zadní tyč trefil Tomáš Valihrach - 1:0. Hosté proti nařízenému trestnému kopu protestovali marně. Do kabin tak domácí odcházeli s jednobrankovým náskokem.

Domácí dotáhli utkání k vítězství

Začátek druhé půle byl pro hosty ještě krutější než konec první. Ve 47.minutě hostující Kotásek čistým skluzem vypíchl míč v blízkosti vápna, rozhodčí však situaci viděl jinak a nařídil další z přímých kopů, navíc Kotáskovi udělil žlutou kartu. Tomáš Valihrach se opět nemýlil, když tentokráte zamířil přesně na bližší tyč – 2:0. Kostelec se přesto nevzdával a v 66.minutě dokázal Tomášem Prachařem snížit, když ten využil sklepnutí Talaše a střelou z vápna nedal Mokrému v domácí brance šanci - 2:1. Kostelec ve snaze o vyrovnání zapomněl na zadní vrátka, toho využil domácí Jakub Neumann a v 69.minutě zakončil samostatný únik kličkou hostujícímu brankáři a střelou do prázdné branky. Od této chvíle se utkání víceméně jen dohrávalo, přesto však ještě přineslo hodně vzruchu. Nejdříve domácí Jakub Neumann zvýšil na 4:1, když potrestal chybu hostujícího Hochmana, ocitl se sám před brankou a se zakončením neměl žádný problém – 4:1. V 80.minutě byl ve středu hřiště přímo před zraky sudího při odkopu faulován hostující Bužek, sudí to však nechal bez povšimnutí, což vyvolalo protesty hostujícího stopera. Rozhodčí mu udělil žlutou a následně za další kritiku své osoby i červenou kartu. V závěru se ještě po chybě domácí obrany dostal do vyložené šance hostující Václav Lochman, ale trestuhodně zahodil. V 90.minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Zeman, když za rozhodnutého stavu ve středu hřiště skluzem nepochopitelně sestřelil hostujícího Ondřeje Lochmana.



Sestavy


SK Uhřice
J. Mokrý [-] - T. Valihrach [-] - - J. Neumann [-] , L. Smílek [-] - T. Zeman [-] , M. Kopřiva [-] , J. Gálíček [-] , T. Hořava [-] , R. Pěnčík [-] , Z. Hojač [-] (79. P. Kramář [-] ) , Z. Vlach [-] (80. A. Spálovský [-] )

SK Kostelec
J. Hudec [-] - M. Kotásek [-] (65. V. Lochman [-] ) , J. Kvaltin [-] , O. Talaš [-] , D. Horák [-] , R. Bužek [-] , Z. Mukenšnábl [-] (80. P. Lecián [-] ) , T. Prachař [-] , R. Hochman [-] , P. Borkovec [-] , J. Černý [-]

ŽK: 38. T. Zeman , 50. J. Gálíček , 54. M. Kopřiva - 32. Z. Mukenšnábl , 43. T. Prachař , 46. M. Kotásek . ČK: 90. T. Zeman - 80. R. Bužek .
Hráči zápasu: T. Valihrach - J. Kvaltin .
Místo: Uhřice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VRBOVSKÝ Luděk - ČIKL Bohumil, HRBÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.