Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepiště pálilo ostrými


Branky


0
V krásném,prosluněném odpoledni proti sobě nastoupily dva týmy z popředí tabulky a Hošťálkovičtí se netajili tím,že prohrát do Řepiště nepřijeli.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto za 28 minut

Domácí vstoupili do utkání aktivněji a už v sedmé minutě byla jejich snaha korunovaná první brankou. V pok.území byl faulován T.Hrdý a nařízenou penaltu bezpečně proměnil D.Ščigel. Útočná aktivita domácích fotbalistů pokračovala a hošťálkovičtí kupili chybu za chybou,což ve velké pohodě hrající domácí krutě trestali. Ve dvanácté minutě se trefil T.Nekoranec a o pět minut později už to bylo 3:0,branku vsítil M.Fehervári. A netrvalo to příliš dlouho a domácí opět navýšili své vedení,když se po krásné akci ve 22min. prosadil J.Šmíra. To ale stále nebylo vše a ve 28min. zvýšil vedení na 5:0 svou druhou branku v utkání D.Ščigel. Poté se hra vyrovnala a také hráči hostujícího celku se osmělili k ohrožení domácí branky. Jejich snaha byla korunována brankou R.Martykána,který krásnou střelou překvapil domácího brankáře a uzavřel skóre prvního poločasu na 5:1. 

Obrat se nekonal

Po poločasové "sodě",kterou dostali hošťálkovičtí od svého trenéra v kabině,se hosté vrhli hned od začátku do útoku a ve 47min. Vojtou Baránkem snížili na 5:2. Hra se vyrovnala,ale domácími to nikterak neotřáslo a dál pokračovali ve svém útočném snažení a v 66min. byli za svou snahu odměněni další brankou. Svoji třetí v tomto utkání vstřelil Daniel Ščigel a po utkání byl vyhlášen nejlepším hráčem domácích. I nadále pak utkání pokračovalo ve slušném tempu,oba týmy hrály útočně a svou hrou bavili přítomné diváky,kteří se dočkali ještě jedné branky domácích,v 87min. uzavřel celkové skóre na 7:2 kapitán domácího celku T.Kusák.


Sestavy


TJ Řepiště
B. Sotorník [-] - T. Kusak [-] , J. Šmíra [-] , T. Nekoranec [-] - T. Hrdý [-] (76. L. Krella [-] ) , M. Kontra [-] (59. . Qweriou [-] ) , R. Bubík [-] (65. R. Frimpong [-] ) , D. Ščigel [-] , J. Plonka [-] - M. Fehervári [-] - D. Kaloč [-]

TJ Sokol Hošťálkovice
D. Zátopek [-] - O. Sos [-] (12. J. Martínek [-] ) , O. Sýkora [-] (73. T. Vaněk [-] ) , M. Posmyk [-] , M. Chobot [-] - R. Martykán [-] , V. Baránek [-] , M. Schvarz [-] , P. Cigan [-] - D. Novák [-] , F. Hrnčár [-] (71. K. Adamec [-] ) -

ŽK: 73. T. Kusak - 80. J. Martínek .
Hráči zápasu: D. Ščigel - P. Cigan .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - JURČEK Ondřej, KEMPNÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.