D. Kašpárek 37. (vl.)
1:2
(1:0)
50. D. Kašpárek (p.)
75. M. Botoš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

17.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva stále bez vítězství.


Branky


37. D. Kašpárek (vl.) - 50. D. Kašpárek (p.) , 75. M. Botoš
0
V posledním utkání podzimu se domácí Lokomotiva snažila získat první vítězství v sezoně.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vítězství.

Domácí v rozehrané soutěži doposud neokusili radost z vítězství a do utkání vstoupili razantně a s odhodláním změnit dosavadní statistiky. Už v páté minutě mohli jít do vedení,ale z nařízené penalty V.Řešuta překopl branku. Hosté pokračovali v bázlivé hře,škvára jim evidentně neseděla,a Lokomotiva pokračovala ve svém úsilí vstřelit branku. Dočkala se v 37min.,ale branku nevstřelil hráč domácích,nýbrž hostující D.Kašpárek,od něhož se po několika tečích míč nešťastně odrazil do vlastní branky a domácí vedli 1:0.

Michálkovický obrat.

Do druhého poločasu nastoupili hosté jako vyměnění a hned v 50min. se dočkali vyrovnání. Domácí faulovali v pokutovém území hráče Michálkovic a D.Kašpárek proměněnou penaltou zaznamenal svou druhou branku v utkání,tentokrát již do té správné branky - 1:1. Utkání se vyrovnalo a šance na vstřelení vítězstvé branky měly střídavě obě mužstva,šťastnější ale byli Michálkovičtí,když v 75min. po chybě obrany domácích vstřelil druhou branku hostů M.Botoš. Domácí bojovali a snžili se o vyrovnání,ale hosté vítězství udrželi a Lokomotiva si tak na své první vítězství musí počkat do jara.


Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Ostrava
V.Lička - trenér Lokomotivy: Škoda,bodík jsme měli na dosah,ale bohužel jsme po hrubé chybě opět prohráli.




Sestavy


TJ Lokomotiva Ostrava
M. Olma [-] - B. Evans [-] , J. Vajda [-] , V. Řešuta [-] (70. P. Dopirák [-] ) , A. Sargisan [-] - J. Poděbradský [-] , M. Šterban [-] , D. Tomašík [-] , K. Zachoval [-] - T. Mrůz [-] , J. Stulík [-] (46. S. Ullrich [-] )

FC SLAVIA Michálkovice
D. Laky [-] - D. Kašpárek [-] , T. Včelný [-] , K. Bohačík [-] (60. H. Nguyen [-] ) , M. Botoš [-] , J. Mirocha [-] (71. V. Szabo [-] ) , T. Janírek [-] (71. R. Holec [-] ) , M. Glas [-] (46. D. Sedlák [-] ) , R. Šorma [-] , R. Slončík [-] (60. L. Ševčík [-] ) , R. Truhlík [-]

ŽK: 24. M. Botoš , 70. T. Včelný .
Hráči zápasu: R. Šorma , K. Bohačík .
Místo: škvára. Počet diváků: 20. Rozhodčí: SAJDOK Jaromír - MICHÁLKA Tomáš, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.